Make your story a bestseller – The Course – Les 222

Ik heb afgelopen dagen alle hoofdstukken uit mijn leven herlezen en herschreven. Ik heb gelachen en gehuild. Ik zat ook in twijfel en onzekerheid over hoe het verder moest. Hoe zou het aflopen in het Kusjeshuis? Als ik om twee uur vannacht toe ben aan de vergevingsbrieven naar mijn ouders, besef ik dat de belangrijkste nog moet komen. De vergeving van Samira. Met de les van vandaag, moet het wel slagen. Falen is geen optie. 

Les 222: God is met mij. Ik leef en beweeg in hem

Ik dacht dat ik Samira was, dochter van Mhemed en Habiba, maar dat bleek niet waar.
Ik dacht dat ik Samira was, de alleenstaande ouder met twee kinderen, maar dat was niet zo.
Ik dacht dat ik Samira was, een kind in privé-oorlogsgebied, maar ook dat klopte niet.
Ik dacht dat ik Samira was, een sterke, lieve, sportieve en creatieve vrouw, maar weer niet waar.

De rollen zijn veelzijdig, de verhalen lijken echt, de gevoelens lijken werkelijk, de omstandigheden onontkoombaar, maar Samira is slechts een personage met een veelzijdigheid aan rollen. En Samira is gecreëerd. En nu kan ik kiezen om een nieuwe Samira te maken.
Door te vergeven, want vergeving kijkt, wacht, en oordeelt niet. 

Agenda: Life is a story, make yours a bestseller

De workshop: 17 of 23 september om 13.30-15.30 uur
De Cursus:  24 of 30 september om 13.30-15.30 uur
Opgave en info: info@spiritandmoves.nl
Workshop Liefde en Geluk: 10 september om 20.30 uur
Mindful Pilates op woendag 5 september om 9 uur en om 10.10 uur
Opgave en betaling zie Pilates Groepslessen

Ik neem een pauze en zie je in september.
Salaam Alaik, Vrede zij met u.

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie