Bereik de bevrijding vandaag nog – The Course – Les 184

Handelen vanuit onze innerlijke leiding is gebaseerd op vertrouwen in plaats van op angst. Innerlijk vrij zijn van dogma’s, oordelen en concepten is het resultaat van dagelijkse beoefening. Dit is het doel van The Course en doordat deze cursus 365 lessen bevat, kunnen we onze mindset herprogrammeren en worden we geleid naar de waarheid. 

Les 184: De Naam van God is mijn erfgoed

We leven in een wereld van concepten, van namen en van oordelen. De wereld lijkt versnipperd te zijn in allerlei meningen, gedachten en doelen. We kunnen naar de ander kijken als een apart, afgescheiden individu en dan houden we de illusie van afscheiding in stand. We zoeken in wereldse activiteiten naar vrijheid, naar vertrouwen, naar zekerheid, naar liefde maar vanaf vandaag hoeft dit niet meer.

Vandaag aanvaarden we blij en dankbaar wat ons gegeven is

We kunnen stoppen met zoeken, een ogenblik uit de duisternis stappen en het licht in onszelf aanschouwen, zodat we ons herinneren wat ons erfgoed is. Zodat we weer vrijheid, vertrouwen, zekerheid en liefde kunnen ervaren. Dan gaan we de duisternis weer in en delen we de rijkdom die ons gegeven is. Elke kloof wordt gedicht, elke afscheiding genezen.

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie