Nu is het goed en straks wordt het beter!

Het is vandaag 17 ramadan en inmiddels ben ik gewend aan het ritme. Ik zit met Een cursus in wonderen op schoot en lees de les van de dag. In stilte om
de boodschap toe te laten. Met een open mind en lege handen. Ik zit zolang het nodig is vandaag en ineens voel ik de vibe om te rennen.

Vrijheid is een innerlijke zaak

Een cursus in wonderen helpt je om verbinding te maken met je innerlijke leiding, de leraar in jezelf. De Cursus leert je afstand te nemen van zelfbeelden die je gemaakt hebt, zodat je afscheid kunt nemen van beperktheid, zwakheid en angst. Want dan kun je je verbinden met wie je in werkelijkheid bent: vrede, vreugde, vrijheid.

Van zwaar en log naar licht en vrij

Tijdens het hardlopen gebeurt deze transformatie in mijn denkgeest. Eerst voel ik me nog zwaar en log en heb ik mijn hoofd vol. Over wat ik wil en wat ik er voor moet doen om het te krijgen. Over waar ik naar toe wil gaan.
Ik laat het allemaal de revue passeren tijdens de eerste 4 kilometer. Dan hoor ik die stem, een zachte, liefdevolle stem en een vertrouwde aanwezigheid. Ik word me bewust van de Getuige op mijn schouder. Ik ben de Getuige. En ik heb Samira gecreëerd. Ik voel me groot, onbeperkt, krachtig en vrij. Ik hoef nergens heen. Ik hoef me alleen weer te herinneren wie ik ben zodat ik thuis kan komen in mijzelf; eindelijk …

Vrij

Samira Ahale
Auteur De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij

 

 

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie