Liefde en geluk toelaten

Omdat keuzes gevolgen hebben, is het belangrijk om de onderliggende verlangens en overtuigingen te ontdekken, zodat we leren om de juiste keuzes te maken. Steeds ligt er diep onder elke keuze angst, gebaseerd op ons ego-zelf, of vertrouwen, een ander woord is liefde, afkomstig van het werkelijke Zelf. Kiezen op basis van angst, creëert nog meer angst. Maar zijn we niet klaar met de angst?

Elke maandagavond om 20.30 uur -21.45 uur

Leer om liefde en geluk in je leven toe te laten. De cursus start met een vrijblijvende workshop, besluit dan of je kiest voor de transformatie-training.

Workshop 10 september: 15,-
15-wekelijkse transformatie-training: 150,-

Kijk ook op Meer liefde en meer geluk

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie