Wil jij echt vrij zijn?

Waar echte vrijheid begint…

Begrijpen dat je niet een lichaam bent, maar geest. Begrijpen dat je geen vorm bent, maar inhoud. Ervaren dat je het water bent, het gras, de lucht, de zon, de vogels, de wolken. Beseffen dat jij en ik niet afgescheiden zijn, maar 1 zijn. We zijn de bron met de naam ik ben. Ik ben niet Samira, ik ben vrij. En jij, jij bent ook niet je vorm, het lichaam, je persoon, je geslacht, je beroep, je voorkeuren, je genen, je karakter. Jij bent, net als ik, geest, bewustzijn en vrij.

Bestel De Spirituele Allochtoon, Eindelijk vrij via de Boekshop en ontvang een gesigneerd exemplaar. Het boek en e-boek zijn nu overal verkrijgbaar.

Wil jij mij boeken voor een lezing, dat kan. Ik reis met mijn Script (een toneelstuk) rond waarin ik mijn bevrijdingsverhaal vertel. 

Licht en Vrij Leven

In de Transformatie Training Licht & Vrij Leven ontdek je wat vrijheid is. Elke laatste donderdag van de maand.  Wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar info@spiritandmoves.nl

 

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie