Yin en Yang Pilates, wat evenwicht kent, kent een lang leven…

Vrouwelijk en mannelijke energie in evenwicht brengen om optimaal te leven op gebied van de liefde, het werk, het gezin, relaties en gezondheid. Dit doen we in de les yin & yang pilates, elke woensdagochtend om 10.10 uur.

Alles is beweging, beweging is vrijheid, vrijheid is alles

Werken aan kracht, balans en souplesse is niet alleen nuttig, (het verruimt je bewustzijn, je voelt je vrijer en lichter en beter in je vel), maar het is ook nog eens erg leuk.

Yin & Yang

De yang in pilates staat voor het trainen van de diepliggende transversus abdominis, ook wel het spierkorset genoemd. De oefeningen maken je vanbinnen uit sterker zodat je groeit in souplesse, balans en kracht. Pilates is voor veel topsporters een basistraining en het voorkomt blessures. Voorkom onderrug-klachten en stijfheid en hou je gewrichten sterk en soepel met de flow-training. Maar er is ook aandacht voor yin…

Yin, onze vrouwelijke, zachte kant, wordt ondergewaardeerd in onze snelle maatschappij waar prestatie voorop staat. De yin oefeningen zijn posities die langer (3-5 minuten) worden vastgehouden. Yin-posities zijn gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Diepliggende spieren worden uitgerekt en het bekkengebied wordt losgemaakt. Het is voor ieder die een zittend beroep heeft een weldaad. 

Gun jezelf een wekelijks moment

Elke woensdagochtend geef ik een les Yin & Yang Pilates. We eindigen met een 10-minuten inzicht meditatie en een kopje thee. Om 10.10 uur in de Notenkraker, schoollaan 16, Eelde.

info@spiritandmoves.nl of 0631-788893, meld je aan!

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie