Onderzoek al je mogelijkheden en vergroot je welzijn

Vergroot je vitaliteit en kom weer in verbinding met je innerlijke leiding. Zo laat je meer vrijheid, vreugde en vertrouwen toe op elk gewenst levensvlak. Ervaar een licht, evenwichtig, vrij en overvloedig leven. 

Je bent niet je valse zelfbeelden, je onware zelf, je ego-ik. Je bent niet een lichaam.
Laat het oude denken los. Verruim je bewustzijn en zuiver je energieveld van negativiteit, laat het verleden los.

In deze training werken we op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Kennismaken met de cursus kan door deze workshop te volgen:

Ruimte, Grenzen, Relaties
Maandag 11 juni, 18 en 25 juni 2018 om 9.30 uur-11.30 uur
In deze workshop kun je kennismaken met de 8-wekelijkse training
In Balans met chakra-bewustzijn

Opgave en informatie via info@spiritandmoves.nl

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie