Met deze instelling komt u er wel

Samira,
Heel veel succes en plezier vanavond bij de boekpresentatie en in de toekomst!
Met deze instelling komt u er wel 🙂 Een fijne dag nog! Liefs, Chantal.
WE Women Groningen

De kleine dingen zijn niet klein

Wat een leuke verrassing als ik donderdag de kledingtassen uitpak. Chantal, die mij geholpen heeft om de juiste kleding uit te zoeken, geeft me stiekem een kaartje mee. Wat een slimme marketing, of gewoon heel erg lief? Ik waardeer het in ieder geval. Mijn hart maakte een sprongetje. Dus hierbij, dank je wel Chantal. De boeklancering was een succes, ook dankzij jouw advies.

Recencie door Suzanna van Uitgeverij Booklight Gieten

Boeklanceringen zijn altijd de leukste momenten … Voor schrijvers, maar ook voor uitgevers! Ik mocht al bij veel van deze feestjes aanwezig zijn en elke keer was het weer anders. Maar gisteravond was wel heel bijzonder! Samira maakte er een hele beleving van.

Als in een toneelstuk mochten we plaatsnemen in haar huiskamer, terwijl ze voor een muisstil publiek haar bijzondere levensverhaal vertelde, afgewisseld door passende muziek. Hoe ze in Antwerpen opgroeide in een streng Islamitisch gezin, hoe ze zich langzaam ontworstelde aan de onderdrukking en hoe ze zich eerst fysiek en later ook mentaal vrij maakte van alle dogma’s en verwachtingspatronen. Op het podium zagen toeschouwers het resultaat: een krachtige vrouw met zacht Vlaams accent, die een verpletterende rust uitstraalde. Haar reis beschrijft ze ook in haar boek. Dat na afloop gretig aftrek vond.

De spirituele allochtoon – Eindelijk vrij is vanaf vandaag overal verkrijgbaar.
Van harte gefeliciteerd Samira!

Suzanna, wat mooi om te lezen! Dank je wel. Ook voor je hulp bij de verkoop van de boeken gisteren. Het gaf mij de gelegenheid de boeken te signeren en mensen aandacht te geven. Wat een bijzondere ervaring!

En dan back to business….in shape met Mindful Pilates!

Zaterdag 7 & 21 april kun je een inhaal les Pilates doen.
Morgen dus! Om 9.30 uur start de les zoals gewoonlijk in de balletzaal van de Notenkraker. We sluiten af met een paleo-taartje die ik voor jullie ga maken.

Meld je aan via de Whatsapp groep als je mee doet of info@spiritandmoves.nl

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie