Neem je gedachten niet zo serieus, doe het licht aan!

Bevrijd jezelf van de gevangenis in je hoofd. Neem een moment Stille Tijd om je gedachten waar te nemen. De wetten die je zelf hebt bedacht om vrede te vinden vandaag, zie je ze? Leg ze in het licht. Wees bereid om je geloof en je gehechtheid op te geven. Verlossing is reeds aanwezig. Vrij ben je al. Je ziet het misschien nog niet met het blote oog. Ware visie ontstaat wanneer je je conceptuele wereld in het licht zet, zodat er niets anders overblijft als de waarheid. En waarheid is een ervaring. Ervaar jouw waarheid vandaag nog en neem vaker een moment Stille Tijd.

Stille Tijd beoefening

Als je iets wil bereiken, heb je doorzettingsvermogen nodig. Maar dat is lastig zonder een kader. Op het gebied van zelfkennis en bevrijding is het handig om momenten te creëren van Stille Tijd. Om structuur in je dag aan te brengen, waardoor je even een moment ongestuurd bij jezelf kunt zitten. Om voorbij gedachten, gevoelens, ideeën en oordelen naar een ruimte te gaan die diep in jou verankerd is. Die gestoeld is op vertrouwen, een diep weten en ware visie. Geef je over vandaag. Je zult leiding ontvangen en de Hemel ervaren. De Hemel komt niet na de dood. De Hemel verschijnt aan je, wanneer je er klaar voor bent.

Ben jij klaar om vandaag ware vrijheid, vrede en vreugde te ontvangen? Zo nee, welke duisternis houdt het licht weg?

Wil je het leren, samen met anderen? Zoek de verbinding op en ontdek de 4-wekelijkse cursus Licht en Vrij ZIJN of de 8-wekelijkse cursus In Balans ZIJN.
Ik start bij aanmelding van 2-4 personen: info@spiritandmoves.nl

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie