De griep is een kans

‘Ik ben aan de beurt’, dacht ik nog toen ik zondagavond de trap omhoog kroop, want staan kon ik niet. Griep. Een hele pittige, zo aan het begin van de lente. Ik besefte, terwijl ik me moeizaam uitkleedde, dat een verjaardagsontbijt voor mijn jarige zoon dit jaar niet zou lukken. Ik vroeg me af hoe ik alle afspraken, in deze toestand, moest annuleren. Want werken, dat zou gewoonweg niet lukken.

Nadat de koorts zakte had ik teveel tijd om na te denken. Om niet vast te lopen in neerslachtigheid, ging ik mediteren. Deze griep voelde als een schoonmaak. Mijn innerlijke stem fluisterde meerdere keren: ‘Tijd voor verandering’. Ik ging dingen helder zien en kon ze eindelijk loslaten. Het was opnieuw tijd voor een nieuwe versie van mezelf.

Griep? Grijp je kans!

Ik heb afgelopen drie jaar veel coaching en cursussen gegeven in persoonlijke ontwikkeling. Met ik-grensbewustzijn. Ik heb mensen geholpen in hun vergevingsproces zodat ze ruimte konden maken voor een nieuw leven. Mijn creativiteit is een talent, tevens mijn valkuil. Daarom wordt mijn aanbod kleiner. Naast het coachingstraject Mini Mindfulness in 3D, zal ik de trainingen Licht en Vrij ZIJN en In Balans ZIJN blijven geven. Natuurlijk kun je ook voor losse sessies bij mij terecht.

Bericht aan Pilates deelnemers: De gemiste lessen van deze week kun je inhalen op een zaterdagochtend, data bekend tijdens de lessen van 13 en 14 maart. Dank voor jullie begrip afgelopen week. En voor de afwashulp!

Mini Mindfulness in 3D biedt de oplossing

De coachingstrajecten Mini Mindfulness in 3D waarin ik in 3 stappen mensen help om inzicht te krijgen, om los te laten en om de juiste keuzes te maken, zijn een succes. Het helpt mensen echt verder. Geen jarenlang psychologische gekwebbel, maar direct naar de oorzaak, want wanneer de oorzaak verandert,  verandert ook het gevolg. Haal de oorzaak weg, het gevolg verdwijnt. De antwoorden liggen in jezelf. Maar soms lijkt het een doolhof daarbinnen. Ik kan je helpen je innerlijke reis te maken. In slechts 3 stappen. Met Mini Mindfulness in 3D.  Is het zo simpel? Ja, het is echt zo simpel, maar je moet het wel doen…

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie