Wil je vooruit? Dood de goeroe!

Be your own fucking teacher! Het zijn niet mijn eigen woorden, maar ik beaam ze graag. De laatste tijd verdiep ik me weer in de non-dualiteit van Jed Mckenna. Verfrissend. Geen geleuter over liefde, of de ultieme verlichting bereiken, in zen-toestanden verkeren, maar hij zegt het gewoon zoals het is. En nu in mijn eigen woorden:

Zoek het niet buiten jezelf, de waarheid is er al!

Vrede, rust, liefde, zekerheid, vertrouwen, verlicht worden, wakker worden. Wat zijn we op zoek. Wat willen we maar al te graag DAAR zijn. En wat zijn we ontevreden over waar we nu zijn. Er is weerstand, er zijn oordelen met als gevolg spanningen die zich fysiek vastzetten in ons lijf. Och, och, och, wat zijn we bang en onzeker. En wat hebben we veel nodig…het houdt maar niet op.

Maar het is er niet, daarbuiten

Het is een hopeloze queeste. Stop met zoeken, stop met klagen, adem gewoon eens diep in en begin met jezelf te vertrouwen. Wacht niet tot de wereld een veilige plek wordt. Zoek de veiligheid in jezelf. De zekerheid in het Ik Ben. De stilte en de rust in het I AM. Want vooruitkomen is niets anders dan LOSLATEN. Het gaat er niet om wat je krijgt, het gaat er steeds om wat je loslaat. Want alles is er al! Adem in, adem uit, wees stil. Je weet het. Jij bent je eigen leraar. Je weet alles wat je moet weten. En dan gebeurt dit:

In stilte krijgen alle dingen een antwoord, en wordt ieder probleem opgelost.
T27.IV.1:1

Maar er is niks mis met een leuke cursus bij me volgen…

Maandag 5 februari om 15 uur start de 8-wekelijkse training In Balans ZIJN. De eerste sessie kun je als workshop volgen om dan te besluiten of je de gehele training wil doen. In deze eerste bijeenkomst behandelen we het ik-grensbewustzijn en de wortelchakra. Je krijgt kans om het verleden LOS TE LATEN.


info@spiritandmoves.nl

Liever een kortere training: kijk dan in de agenda en geef je op voor de training Licht & Vrij ZIJN. Het gaat om transformatie. Het gaat om VOORUITKOMEN. Van onrust naar rust. Van onvrede naar vrede. Want jij, en jij alleen, bent verantwoordelijk voor je levensomstandigheden. En vrijheid betekent verantwoordelijkheid. Je hebt alles in je om van dit leven een mooie droom te maken, ben je hiertoe bereid?

Werk je liever fysiek? Woensdag om 10.10 uur geef ik een Power Pilates Workshop.

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie