PERSBERICHT DE SPIRITUELE ALLOCHTOON IS VRIJ

Ik vier alvast dat mijn boek uitkomt, eindelijk, eindelijk VRIJ

Wat komt er veel bij kijken zeg. Een boek schrijven, een boek uitgeven en een boek promoten. Want een boek verkoopt zichzelf niet. Je moet er toch de markt mee op, wordt gezegd.
Mijn doel is om veel lezers te hebben, en veel mensen te inspireren om een fris en nieuw begin te maken in hun leven. Mensen helpen om hun verleden los te laten. En als ik veel lezers wil, heel veel lezers, dan betekent dit dat ik zichtbaar moet zijn.

Facebook en filmpjes

Of ik dit leuk vind? Ik werk liever anoniem in mijn praktijk in Paterswolde. Knus en vertrouwd in de mooie Marokkaanse huiskamer voor mindfulness. Maar net als elk mens besta ik ook uit tegenstellingen. Ik schrijf graag en droomde als kind al van schrijfster worden. De Spirituele Allochtoon – Eindelijk Vrij, was niet echt gepland. De mensen die mijn trainingen deden, kregen wekelijks hand-outs en zo ontstond de vraag naar een praktisch boek.

En dan voor de promotie van het boek, toch maar een facebook pagina aangemaakt (De Spirituele Allochtoon) en alvast wat oefenen met video’s. Een bekende youtuber zal ik niet worden. En ambieer ik ook niet…moet er niet aan denken.

In ieder geval, naast mijn blogs over innerlijke vrede, ben ik in 2017 begonnen met een autobiografie over mijn onveilige jeugd in Antwerpen en mijn vlucht naar vrijheid. Ik verwacht dit boek ook in 2018 uit te geven. Maar stap voor stap, … alles op zijn tijd, vind je niet?

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie