Liefde is eerlijk en compleet en vandaag is liefde

Toen ik besloot om te stoppen met vluchten, toen ik besloot niet meer weg te rennen voor mijn diepste angst…toen begon mijn innerlijke reis naar een onvoorwaardelijke zelf-acceptatie. Mijn reis naar huis…

Ook de langste reis begint bij de eerste stap

Ik wist dat het een lange reis zou worden. Ik wist ook dat het niet makkelijk zou zijn. Ik was bang voor wat ik in het donker tegen zou komen. En waar ik het meest voor vreesde, was dat ik zou moeten besluiten dat ik het niet waard was. Dat ik ‘de moeite’ niet was. Dat het tevergeefs zou zijn om te proberen. Daarom kon ik maar net doen alsof…

Ontdek in deze audio-les hoe je je waarneming verandert, zodat je de juiste keuzes maakt. Zodat je op elk levensgebied de vruchten kan plukken. Want ook jij mag gelukkig zijn!

Liefde is eerlijk, liefde is compleet

Maar ik was moe van vluchten. Moe van verkeerde beslissingen nemen. Ik was inmiddels moeder en dus ook een voorbeeld. De cirkel van slachtofferschap moest doorbroken worden. De leeuwin in mij werd wakker. En ik dacht: ‘als ik een toekomst wil die van het verleden verschilt, waarin ik kan leven in evenwicht, harmonie, gezondheid en welvaart, dan moet het anders.’ En dus deed ik dapper een kaarsje aan en er kwam wat licht. Tot ik voldoende vertrouwen had om meer kaarsjes te branden. En toen kwam ik erachter…

Het licht is de allernatuurlijkste zaak van de wereld

…dat ik me al die tijd heb vergist. Ik heb altijd geloofd wat ik hoorde. Ik ben mijn eigen verhaaltjes gaan geloven. Maar ik was helemaal niet wie ik dacht te zijn! Wat was ik opgelucht. Al die tijd nam ik beslissingen die gebaseerd waren op onjuiste informatie. En daarom kwam ik maar niet verder. Nu weet ik hoe het moet. Nu kan ik anderen helpen. Misschien mag ik jou helpen…en anders help je mij door deze blog te liken of delen. Want ik hou zo van wat ik doe en ik wil het veel vaker doen.

Wil jij, net als ik, een toekomst die van het verleden verschilt? In de training In Balans ZIJN leer je het allemaal. De nieuwe serie start maandag 9 april om 15 uur. Aanmelden: info@spiritandmoves.nl

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie