Kom naar het spirituele script op donderdag 5 april!

Het kleinste kamertje in mijn huis hangt vol inspirerende teksten. Zo maak ik van mijn bezoekjes een meditatie-moment. Op het waterreservoir prijkt de cover van de jaarkalender van Loesje, met de tekst; ‘Je moet ergens beginnen. Dat deed de oerknal ook.’

Boeklancering donderdag 5 april om 19.30 uur

Als ik het op mijn eigen manier doe, dan speel ik een rol. Een rol in het grote geheel. Het verlossingsplan, zoals de Cursus het noemt. En daarom wordt het geen gewone boekpresentatie, maar een script. Een stuk. Een theaterstuk. Klein, maar speels. In het theatergedeelte van het dorpshuis, waar ik op de bovenverdieping mijn praktijk De Huiskamer voor Mindfulness heb.

Bericht aan pilates deelnemers: vanwege griep zijn sommige afwezig geweest vorige week en vooral de nieuwe deelnemers hebben misschien niet mee gekregen dat er geen groepslessen zijn in de schoolvakanties. Misschien een beetje laat, maar alsnog om morgen, woensdagochtend dus,  een misverstand te voorkomen, er zijn dus geen groepslessen deze week. Volgende week, dinsdag 6 en woensdag 7 maart, zijn we weer van de partij. Ook Power Pilates, de nieuwe groepsles, start met een tweede training om 10.10 uur. Je kunt gewoon instromen.

Ook een handtekening van Samira A?

Wat een lol heb ik toch bij de voorbereiding en de promotie van de boeklancering van De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij. Ik krijg een bericht van een deelnemer van de cursus Groei, Succes ZIJN. Hij heeft boekenbonnen en zal dus mijn boek via een boekhandel kopen en niet via de voorintekening in de Boekshop. Of ik toch nog zijn boek wil signeren. Want hij wil natuurlijk wel een handtekening van de straks wereldberoemde Samira A. Lachen. Wat een pret. Heerlijk.

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie