Kalm, altijd in rust en volkomen vredig, dat is je essentie

Kalm, altijd in rust en volkomen vredig. Dit is de juist gerichte denkgeest. Voorbij kwetterende gedachten die volop je aandacht eisen en je doen verdwalen. Begin vandaag met stille tijd. Doe je ogen dicht en adem diep in. Voorbij het geruis, voorbij het lawaai van de wereld in je hoofd…daar moet je zijn. Wees stil en zink in de diepe eeuwigheid. Wees stil en luister. En vertrouw vandaag op deze innerlijke, en enige ware kracht.


De juist gerichte denkgeest: kalm, vredig en stil

 

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie