Kalm, altijd in rust en volkomen vredig, dat is je essentie

Kalm, altijd in rust en volkomen vredig. Dit is de juist gerichte denkgeest. Voorbij kwetterende gedachten die volop je aandacht eisen en je doen verdwalen. Begin vandaag met stille tijd. Doe je ogen dicht en adem diep in. Voorbij het geruis, voorbij het lawaai van de wereld in je hoofd…daar moet je zijn. Wees stil en zink in de diepe eeuwigheid. Wees stil en luister. En vertrouw vandaag op deze innerlijke, en enige ware kracht.


De juist gerichte denkgeest: kalm, vredig en stil

 

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie