Er valt niets te vrezen

Verandering is heel gewoon. Het is eigenlijk best wel lastig om niet te veranderen. Het is moeilijk om niet te groeien als mens.

Je moet dan zoveel energie steken in beperkend denken en vooral, al het nieuwe ver van je vandaan houden. Waarom houden we verandering tegen?

Wachten op de redder…

Je kunt ook de energie benutten om verder te komen in het leven. Om je leven op verschillende gebieden fijner te maken. Vrediger. Stabieler. Avontuurlijk. Je essentie verandert niet. Je blijft wie je bent, ook al weet je nog niet wie je bent. Je hoeft dit, op mentaal niveau, nog niet te begrijpen. Je hoeft slechts te weten dat je kern onveranderlijk is. En dat je kern los staat van wat er om je heen gebeurt. Want er is niets wat deze kern verstoren kan. Misschien lijkt het wel zo,  maar het is een vergissing te denken dat de kern beschadigd kan raken. En vergissingen zijn er om gecorrigeerd te worden. Door meditatie en stille tijd te nemen, krijg je antwoorden. Je vertrouwen groeit en de angst verdwijnt. Je ontdekt dat er niets te vrezen valt. En daarom kun jij gewoon weer verder…

Richt je blik naar binnen, word stil en luister. Laat je leiden door je innerlijke waarheid. Neem afscheid van onjuist denken. Laat je vergissingen in het licht verdampen. Er valt niets te vrezen, … dus laat los en ga VERDER…

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie