Er valt niets te vrezen

Verandering is heel gewoon. Het is eigenlijk best wel lastig om niet te veranderen. Het is moeilijk om niet te groeien als mens.

Je moet dan zoveel energie steken in beperkend denken en vooral, al het nieuwe ver van je vandaan houden. Waarom houden we verandering tegen?

Wachten op de redder…

Je kunt ook de energie benutten om verder te komen in het leven. Om je leven op verschillende gebieden fijner te maken. Vrediger. Stabieler. Avontuurlijk. Je essentie verandert niet. Je blijft wie je bent, ook al weet je nog niet wie je bent. Je hoeft dit, op mentaal niveau, nog niet te begrijpen. Je hoeft slechts te weten dat je kern onveranderlijk is. En dat je kern los staat van wat er om je heen gebeurt. Want er is niets wat deze kern verstoren kan. Misschien lijkt het wel zo,  maar het is een vergissing te denken dat de kern beschadigd kan raken. En vergissingen zijn er om gecorrigeerd te worden. Door meditatie en stille tijd te nemen, krijg je antwoorden. Je vertrouwen groeit en de angst verdwijnt. Je ontdekt dat er niets te vrezen valt. En daarom kun jij gewoon weer verder…

Richt je blik naar binnen, word stil en luister. Laat je leiden door je innerlijke waarheid. Neem afscheid van onjuist denken. Laat je vergissingen in het licht verdampen. Er valt niets te vrezen, … dus laat los en ga VERDER…

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie