Eerst vrede voelen, dan handelen

Ik hoef NIETS te doen

Een doel hebben, verlangens hebben en daar willen zijn, is niks mis mee, vooral wanneer je verbonden blijft met waar je bent en je ook kunt accepteren dat ‘dit het is’. Maar wanneer doelen, verlangens en DAAR willen komen hindernissen worden om nu, hier, vrede te voelen, dan kun je beter gaan zitten. En even helemaal NIETS doen.

Zo binnen, zo buiten

Gevolgen die zich in je leven voordoen, oftewel, levensomstandigheden, komen voort uit oorzaken die in je denkgeest liggen. Verander de oorzaak of haal deze weg en je krijgt andere gevolgen. En jij kiest zelf welke gevolgen je ervaart, als je eenmaal bewust bent. Je weet inmiddels dat, als jij vrij wil zijn, je ook je verantwoordelijkheid moet durven oppakken. Want vrijheid en verantwoordelijkheid zijn 1.

De juiste keuzes

Wat zou het mooi zijn om moeiteloos de juiste keuzes te maken die leiden naar vervulling en voldoening. Maar wat zijn juiste keuzes? De juiste keuzes leiden in mijn ervaring naar:

‘een gezond, evenwichtig, moeiteloos en overvloedig leven’

De juiste keuzes bevestigen steeds wat ik ben; vrede, vrijheid, vertrouwen waardoor ik me goed kan voelen. Want is dit niet het allerbelangrijkste? Dat we ons goed voelen?
Besef jij inmiddels dat jij alle recht hebt op een gezond, evenwichtig en overvloedig bestaan?

Geluk is wel te koop

Het is natuurlijk een leuke zin, de titel van mijn webshop. Geschreven met een glimlach. Geluk zit in jezelf, vaak verstopt onder een laag van beperkend denken en een onjuist zelfbeeld. Gevoed met angst uit het verleden, maar ook de hedendaagse angst. Kijk maar om je heen. En het is niet makkelijk om bij je angst te zitten.  Je hoeft het niet alleen te doen. Jij mag tijd nemen voor jezelf en jezelf op de eerste plek zetten. Deze audio-les kan je helpen:

Maar je bent ook welkom in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness voor de 4-wekelijkse training Licht & Vrij ZIJN. Ik start bij 2-4 aanmeldingen op de volgende data:

maandag van 9.00-10.00 uur/maandag 20.30-21.30 uur
donderdag van 9.00-10.00 uur/donderdag 20.00-21.00 uur
vrijdag van 9.00-10.00 uur/vrijdag 15.30-16.30 uur

 

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie