Eerst vrede voelen, dan handelen

Ik hoef NIETS te doen

Een doel hebben, verlangens hebben en daar willen zijn, is niks mis mee, vooral wanneer je verbonden blijft met waar je bent en je ook kunt accepteren dat ‘dit het is’. Maar wanneer doelen, verlangens en DAAR willen komen hindernissen worden om nu, hier, vrede te voelen, dan kun je beter gaan zitten. En even helemaal NIETS doen.

Zo binnen, zo buiten

Gevolgen die zich in je leven voordoen, oftewel, levensomstandigheden, komen voort uit oorzaken die in je denkgeest liggen. Verander de oorzaak of haal deze weg en je krijgt andere gevolgen. En jij kiest zelf welke gevolgen je ervaart, als je eenmaal bewust bent. Je weet inmiddels dat, als jij vrij wil zijn, je ook je verantwoordelijkheid moet durven oppakken. Want vrijheid en verantwoordelijkheid zijn 1.

De juiste keuzes

Wat zou het mooi zijn om moeiteloos de juiste keuzes te maken die leiden naar vervulling en voldoening. Maar wat zijn juiste keuzes? De juiste keuzes leiden in mijn ervaring naar:

‘een gezond, evenwichtig, moeiteloos en overvloedig leven’

De juiste keuzes bevestigen steeds wat ik ben; vrede, vrijheid, vertrouwen waardoor ik me goed kan voelen. Want is dit niet het allerbelangrijkste? Dat we ons goed voelen?
Besef jij inmiddels dat jij alle recht hebt op een gezond, evenwichtig en overvloedig bestaan?

Geluk is wel te koop

Het is natuurlijk een leuke zin, de titel van mijn webshop. Geschreven met een glimlach. Geluk zit in jezelf, vaak verstopt onder een laag van beperkend denken en een onjuist zelfbeeld. Gevoed met angst uit het verleden, maar ook de hedendaagse angst. Kijk maar om je heen. En het is niet makkelijk om bij je angst te zitten.  Je hoeft het niet alleen te doen. Jij mag tijd nemen voor jezelf en jezelf op de eerste plek zetten. Deze audio-les kan je helpen:

Maar je bent ook welkom in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness voor de 4-wekelijkse training Licht & Vrij ZIJN. Ik start bij 2-4 aanmeldingen op de volgende data:

maandag van 9.00-10.00 uur/maandag 20.30-21.30 uur
donderdag van 9.00-10.00 uur/donderdag 20.00-21.00 uur
vrijdag van 9.00-10.00 uur/vrijdag 15.30-16.30 uur

 

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie