Blijf niet te lang hangen in twijfel, hak die knoop door

Te lang blijven hangen in relaties die onze levensenergie blokkeren omdat we bang zijn om alleen te zijn. Te lang bij een werkgever blijven, omdat we bang zijn dat er niks beters komt. Te lang twijfelen en geen keuzes maken geeft onrust, spanning en stress. We durven de leegte niet in. En toch is de leegte een zegening.

Welke JIJ wil jij zijn?

Wanneer je, net als ik, in een onveilige omgeving opgroeit met weinig aandacht voor wie je bent en wat je nodig hebt, is alleen zijn een hele beproeving. Het leven kan dan een hele opgave zijn. Er is veel onzekerheid en twijfel en het fundament is fragiel.

Doelgericht aan iets werken, dingen afmaken in de absolute zekerheid dat succes gegarandeerd is, vertrouwen dat het goed genoeg is en dat je goed genoeg bent, zijn dan dingen die je je eigen moet maken. Ze zijn niet vanzelfsprekend. Meditatie en emotioneel, fysiek en mentaal zelf-onderzoek met de werkwijze van de chakra’s, bracht me de vrijheid waar ik zo naar verlangde. In de training In Balans ZIJN met chakra-bewustzijn ga je energetisch aan het werk:

Je ontwikkelt vertrouwen in jezelf, in het leven en in de wereld. Je leert in vrede te leven met jezelf en je dierbaren. Je krijgt meer evenwicht in je leven, en evenwicht is de basis voor een gezond en gelukkig leven.
En dan is ‘lukken’ geen issue meer. Het is dan gewoon een kwestie van tijd voor onze dromen zich ontvouwen. Een keuze is een stap…

Elke keuze is een stap

Het leven…is te mooi om te laten liggen, je wil er toch het mooiste uit halen?
Leer keuzes maken, hak knopen door, bepaal welke jij je wil zijn. Ik heb gekozen om de succesvolle ik te zijn, de ik die zekerheid, rust, heel en in balans is. En wanneer je diep in je denkgeest jezelf overgeeft aan je innerlijke wijsheid en je innerlijke leiding, dan…

‘dan worden alle beslissingen even makkelijk en even juist als ademen’
T14.IV.6:1

Leer het thuis met deze audio-les:

of geef je op voor de nieuwe serie In Balans ZIJN met chakra-bewustzijn start na Pasen, meer info of opgave: info@spiritandmoves.nl

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie