Met Power Pilates sterk, soepel, strak en licht…het voorjaar in..jipieeeee!

In de winter is het lekker, al die laagjes die je beschermen tegen de kou en niemand die dat vetrolletje ziet. Ik heb zelf een vest die zo lekker warm is en zo zacht van stof… Heerlijk om in weg te kruipen voor een winterslaap. Maar het blijft niet altijd winter…gelukkig. De lente staat alweer voor de deur, tja wat is tijd? Jij weet wat je nodig hebt om je goed te voelen in je vel maar gun het jezelf ook, de tijd, de ruimte, de aandacht. Saboteer jezelf niet. Als iets belangrijk voor jou is, dan is het belangrijk voor jou. En als jij je sterk wil voelen in een strak lijf, zodat je er op zijn allerbest uitziet…dan mag dat. En dan is Power Pilates een goede optie.

Het was een beetje denken en schuiven, maar ik heb besloten om de cursus Groei – Coach jezelf naar succes in 15 weken – die ik vorig seizoen woensdagochtend gaf, te verschuiven naar maandagmiddag 15 uur. En die geef ik dan in mijn praktijk De Huiskamer voor Mindfulness.

Daarom ga ik na de 9 uur les woensdag, een nieuwe cursus Pilates starten. Ik wil alleen maar doen wat ik leuk vind…en heb zin in variatie, verandering, groei. Power Pilates is eigenlijk heel logisch…En deze keer open ik ook de deuren voor mannen, wat Pilates betreft…Tot nu toe zijn het altijd vrouwengroepen geweest. Hoewel ik me afvraag of er op woensdagochtend mannen vrij zijn….Misschien de zelfstandigen..de ondernemers..die hun eigen tijd indelen?
Maar dat zien we dan wel weer. Vrouwen, mannen…welkom!

Power Pilates en Slank voor jou

Het heeft bijna alles van Mindful Pilates maar dan net een tandje hoger, krachtiger maar niet perse sneller, en we eindigen niet met de bekende 10-mindfulness. Wat hetzelfde is, is de totale focus van je mind om oefeningen geperfectioneerd uit te voeren. Dit vereist kracht, discipline en evenwicht…Daar weten de vaste deelnemers alles van.

Je lijf wordt sterker, soepeler, strakker en je krijgt een betere lichaamshouding. Je oefent in een klein groepje, je verlegt je grens. En als je ook wat vet kwijt wil, naast omzetten in spiermassa, dan is de combinatie met een verandering in eetgedrag, helemaal top! Geen diëten, maar weten wat je eet. Goed eten is soms zelfs veel eten. Laat het lijf op gang komen want het zal pas los laten, als het ontspant. Het zal loslaten als het ontzuurt.

En hier weet Farina Westervaarder alles van, mocht je begeleiding willen van een deskundige op voedingsgebied. Lees meer over ons Lente Boost Programma of kijk op Slankvoorjou.nl

Workshop om kennis te maken met
op woensdag 31 januari 2018
Tijdstip: 10.15 uur 11.25 uur
Locatie: De Notenkraker – Schoollaan 16 Eelde
Kosten: 12,50 proefles
info@spiritandmoves.nl

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie