Meer licht, meer vrijheid, meer succes in je leven toelaten

We zijn voortdurend bezig met energie uitzenden. Al onze gedachten en gevoelens zijn immers energie. We staan op en geven ons over aan wat de dag ons brengen zal. Je kunt je overgeleverd voelen aan het leven en in een afwachtende houding bezig zijn met je taken, vanuit een houding; ik zie wel wat ik krijg. Ik zie wel hoe mensen met mij omgaan. Ik zie wel hoe ik reageer op de omstandigheden. De vraag is; maakt deze houding je gelukkig? Voelt dit goed?

Het kan ook echt anders, want het is echt de bedoeling dat jij je goed voelt

Wil je de juiste keuzes kunnen maken en meer overvloed in je leven brengen op alle vlakken in je leven; denk aan de liefde, je sociale leven, je werk, je financiële situatie, dan is bewust worden van wat je nu voelt erg belangrijk. Want wat je voelt, vermeerdert zich. Jij kunt nu, en elk moment, opnieuw kiezen hoe je je wil voelen. Jij kunt elk moment jezelf openstellen voor prettige gevoelens van dankbaarheid, waardering, vrede en vreugde.

De kunst van het toelaten van meer mooie dingen in je leven, op elk vlak

Zo wou ik, toen ik moe was van zoeken naar oplossingen in een moeilijke periode in mijn leven, meer rust. Rust voor mijzelf, rust voor mijn kinderen. Ik vond het moeilijk om geen steun te krijgen van mijn ouders tijdens mijn scheiding. Ik durfde ze het ook niet te vertellen dat ik ging scheiden, dus vertelde ik het pas achteraf, en liep nog maanden met deze zware last op mijn schouder. Scheiden was taboe. Immers, als Marokkaanse was ik ook nog eens met een niet-Marokkaan getrouwd…
Scheiden, verhuizen en bezig zijn met inkomen verdienen, zonder steun van de twee belangrijkste personen in je leven…

Het was een hele uitdaging om een stabiele, warme en liefdevolle moeder te zijn. Ik had bewust gekozen voor deze stap en nadat ik stopte met slachtoffer te zijn, want ik zag dat het me alleen maar nog meer ‘shit’ bracht, besloot ik de regie in handen te nemen. Het moest echt ANDERS. Ik verdiepte me in de spirituele autolyse en non-dualiteit van Jed Mckenna en begon met de dagelijkse zelfstudie van Een cursus in wonderen. Ik pakte een schriftje en begon te schrijven;

‘Ik verlang naar rust in mijn leven. Ik wil werk doen waarin ik mijn talenten ten volle kan benutten en ik wil mijn inkomen verdienen met de dingen die ik leuk vind. Ik wil dicht bij huis werken zodat ik in de buurt van de kinderen ben, en meer tijd heb voor andere dingen.  Ik wil schrijven. Ik word blij van de gedachte een succesvolle schrijfster te zijn, al weet ik niet waarover ik ga schrijven. Ik schrijf een bestseller. Ik ga met schrijven mijn inkomen verdienen. Ik ga trainingen geven en mensen helpen om zich licht en vrij te voelen. Ik ga mensen helpen om opnieuw te beginnen. Zonder beperkingen opgelegd door het verleden. Licht, vrij op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.’

Eindelijk Vrij

Nu doe ik wat leuk vind en benut ik mijn talenten in mijn werk. Ik ben goed in wat ik doe en heb heel veel plezier in het geven van individuele coaching en trainingen. Mijn eerste boek De Spirituele Allochtoon – Eindelijk Vrij, komt 31 maart 2018 uit en ik ben nu bezig om een autobiografie te schrijven. De praktijk waar ik coaching en trainingen geef, is op vijf minuten loopafstand en de ruimte waar ik de lessen Mindful Pilates geef, op 10 minuten loopafstand. Ik heb tijd voor mijn kinderen. Ik heb eindelijk meer rust in mijn leven. Ik zie de positieve veranderingen en waardeer ze en ben dankbaar voor het leven. Dit alles motiveert mij om door te gaan met dit prachtige transformatie proces. Want het allerbelangrijkste, heb ik besloten, is om mij goed te voelen. Ik mag gelukkig zijn!

Wat kan jij doen om licht, vrij, in balans en succes te ZIJN oftewel, hoe laat JIJ meer Wel-ZIJN in je leven toe?

Word je bewust van wat je uitzendt, wat je denkt, en denken = geven
Word je bewust van wat je geeft, want geven = ontvangen
Vraag jezelf af WAAROM je iets wil:

Wanneer ik mijn ideale gewicht heb, dan voel me beter, heb ik meer zelfvertrouwen, trakteer ik mezelf op mooie kleding, kan ik mooie kleding dragen…
Wanneer ik een fijne liefdesrelatie heb dan, kan ik met hem/haar mooie reizen maken, dan kan ik delen, dan geniet ik weer van mijn seksualiteit, dan …
Wanneer ik fijn werk heb, dan sta ik met plezier op, dan voel ik ‘s avonds nog energie om te gaan sporten, dan voel ik me voldoen, dan voel ik mij…
Wanneer ik vaker uit eten ga, dan voel ik me rijk, dan geniet ik van de luxe, dan voel ik me verwend, dan voel ik me ….

Weet WAT je wilt en WAAROM je het wilt. Stop met benoemen wat je NIET wilt. En ruim oude en onjuiste informatie op!!! Het verleden is nu echt voorbij…

Maandag 5 februari om 20.30 uur
Licht en Vrij in 4 sessies
op Mindful monday
Meer informatie over de andere cursussen: info@spiritandmoves.nl

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie