Een korte jeans en gebruinde benen….

Jipiee..met enkele aanmeldingen kan ik beginnen en om 10.10 uur in De Notenkraker een workshop Power Pilates geven. Enkele Pilates deelnemers zullen dan een gemiste les inhalen en zijn stiekem nieuwsgierig. In deze les, in tegenstelling tot de andere groepslessen, gebruik ik wel muziek…

Ik heb er zin in! Mocht je dit op het laatste moment lezen, of ergens komende week, je kunt je gewoon aansluiten. Strak, sterk, fit en in evenwicht…aaaargh…ik ben de 40 gepasseerd maar ik verheug mij op een korte spijkerbroek en gebruinde benen…(moet kunnen toch?) maar eerst aan de slag!

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie