De Spirituele Allochtoon is eindelijk vrij

Wanneer je niet weet welke kant je op moet omdat je hoofd vol zit, wanneer je gedachten alle kanten op schieten en wanneer je je rusteloos voelt, stop dan. Stop met bewegen. Ga zitten. Wees stil. En luister. Luister naar die stem je roept. Heel zacht, achter het geruis en gedram van al je valse zelfbeelden; de innerlijke criticus, de dader en het slachtoffer, gevormd door het verleden.
Er is, altijd nog een zachte stem. Een stem je naar huis roept. Om thuis te komen. Om je te herinneren dat je nooit alleen zult zijn. Om je te laten weten dat er altijd iemand met je mee reist. Waar je ook bent. Wat je ook doet of denkt. Jij bent nooit alleen.

Je innerlijke leiding volgen

Wat zijn we toch mentale wezens. We willen alles begrijpen, ontleden en wetenschappelijk bewezen hebben. We geloven het pas als we het zien. Maar echt zien doe je niet met het blote oog. Echte waarneming begint wanneer je je ogen sluit. Wanneer je diep inademt. Wanneer je je ego-ik naast je neerzet en je je handen open vouwt en bidt: ‘Ik weet het niet’

NIEUW: Het proces van uitgeven van mijn eerste boek De Spirituele Allochtoon – Eindelijk Vrij kun je volgen op Facebookpagina De Spirituele Allochtoon. Hier ga ik korte video’s plaatsen waarin ik o.a. de lessen uit Een cursus in wonderen zal toelichten. Ik hoop je daar te ontmoeten.

En alleen dan kan er een wonder gebeuren. Je gaat echt zien…echt weten…je wordt wakker. En dan kun je je laten leiden door die stem die jou naar vrede zal brengen. Maar jij bent vrij om te verdwalen. En vrij om thuis te komen.

Moe van zoeken?

Ik leer het jou in de cursus chakra-bewustzijn waarin je jouw roots in het licht zet. Een goede fundering maakt dat je kunt bouwen. Je ontdekt; wat werkt wel voor mij en wat niet? Wat belemmert mij om een vreugdevol leven te leiden? En zo gaan we stap voor stap verder.

In 8 weken naar evenwicht
of volg de Vrij-dagse workshop of liever individueel? Kijk bij Mindful Coaching.
Meer info: info@spiritandmoves.nl

Je gaat voelen en eindelijk onderdrukte gevoelens verwerken, waardoor er ruimte komt voor nieuwe en mooie dingen. Je krijgt oefeningen speciaal voor jou, die je in het dagelijkse leven kunt toepassen. Mijn doel is jouw leven lichter maken. Want als jij meer ruimte hebt voor vreugde, dan zal jij ieders hart raken met jouw vreugde. En zo brengen we samen vreugde in de wereld…

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie