Een hele simpele manier om snel innerlijke vrede te vinden

Wanneer we onszelf of de ander veroordelen, dan kunnen we ons oordeel voor ons neer leggen. In het licht zetten.

We kunnen onszelf bevrijden  en vrede voelen, want oordeel, of deze nu gericht is naar een ander, of naar jezelf, houdt liefde tegen.

Vergeven is niet-oordelen. Oordeel is een blokkade om liefde, vrede, vrijheid en vertrouwen te voelen. Wanneer je vergeeft, maak je je innerlijke wereld schoon zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe, mooie dingen. Voor onvoorwaardelijke liefde. Je natuur. Onze natuur. Want zo binnen, zo buiten.

Zoek je middelpunt op!

Alles wat orde kent, heeft een middelpunt. Zonder middelpunt is er chaos. Een druk hoofd, rondlopen als een kip zonder kop, een hoge ademhaling…stress alom. Chaos disfunctioneert je lijf, geest, de sfeer thuis, de relaties op het werk. Nee, wachten tot de wereld verandert is geen optie. Jouw wereld is immers jouw waarneming. Met deze meditatie kom je snel weer naar je kern. Hier moet je zijn als je vrede zoekt. Stop met zoeken…en gij zult vinden…

Geplaatst in Blog Tags: permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie