Grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer?

Een artikel over zakelijke kleding en afvallen leidt tot een discussie op Linkedin. Aileen Out van prettybusiness.nl vraagt zich af waarom mensen zo snel positief zijn en met complimenten strooien wanneer iemand afgevallen is. Want wat als de mensen er zelf niet blij mee zijn? Meerdere mensen delen haar mening. Wanneer je bent afgevallen door ziekte of door andere moeilijke omstandigheden, zit je niet te wachten op complimenten. Maar ook als je gezond bent, wat is er mis met een maatje meer? Vooral met zakelijke outfits zijn die paar kilo’s minder erg vervelend. Ze legt in haar blog ook uit waarom.

Een compliment is natuurlijk goedbedoeld, maar hoe kun je voorkomen dat je de ander beledigd?  Ik kon het niet laten mijn visie te delen. Het grensbewustzijn is mijn vakgebied. Aileens nieuwsgierigheid is gewekt en ze stuurt mij een berichtje. Of ze mij mag interviewen. En ja natuurlijk….Ben jij ook benieuwd? Lees het hier.

Op de juiste manier je collega een compliment geven over het uiterlijk

Persoonlijke ontwikkeling voor ondernemers!
Cursus Groei start in 10 januari 2018!
Meer weten: mail op info@spiritandmoves.nl 

Breng je leven in evenwicht met
Cursus Chakra-bewustzijn voor vrouwen
Meer weten: mail op info@spiritandmoves.nl 

Licht en Positief leven begint met het juiste denken.
Think Different en geef je op
Meer weten: mail op info@spiritandmoves.nl

 

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie