Wees onbeperkt vreugdevol en ervaar een positieve flow

Wel doen, niet doen, wel doen, niet doen, wel doen, niet doen. Ach wat een keuzes altijd en vooral, een kunst om te bepalen wat prioriteit heeft en jezelf toe te staan onbeperkt te denken. Als ik het niet weet, dan doe ik het volgende…

Helemaal niets…

En ik zal je heel eerlijk zeggen, dat ik het heel graag WEL weet. Want dan kan ik gericht aan de slag. Dan kan ik weer lekker in de doe-modus, waarin ik mij als een vis in het water voel. Toch heb ik afgelopen jaren geleerd om veel te Zijn. Zonder iets te moeten. Mijn verlangens waar te nemen en er gewoon bij te zitten. Vrede te voelen in het huidig moment, zonder er voorwaarden aan te stellen. Zelfs met de onvrede, vredig te zijn, Dankzij deze ontwikkeling bij mezelf, kan ik ook anderen hiermee helpen. Heb ik er ooit van gedroomd om een coach te zijn om mensen te helpen motiveren, hun innerlijke kracht te ontdekken, hun valse en beperkende zelfbeelden los te laten zodat ze ruimte kunnen maken voor een nieuwe en mooie toekomst?

Je wordt, wat je denkt

De verlichte boeddha zei het al: je wordt wat je denkt. En ik begin het te begrijpen op zoveel gebieden; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Ik geloofde in beperktheid en ik leefde in beperktheid. Toch was er steeds een vonkje wat aanwakkerde wanneer ik in contact kwam met een diepere waarheid, tijdens meditaties. In de stilte. Tijdens het hardlopen. Als ik stopte met doen om gewoon te Zijn. Loslaten van het moeten om te doen wat ik te doen heb. Een open mind, een open geest en lege handen. Stuurloos door het ego, om geleid te worden door de God in mij. Ik voel een onbeperkte kracht in mij, een diepe vreugde, wanneer ik de touwtjes loslaat. Wanneer ik de controle loslaat. Wanneer ik de angst loslaat. Dan ervaar ik een diep vertrouwen. En dit vertrouwen deel ik graag. Met jou. Zodat ook jij de stappen kunt zetten vanuit je diepe innerlijke waarheid. En weet dan, dat je nooit meer bang hoeft te zijn.

Eindelijk VRIJ…

Ik wacht geduldig op de feedback van een uitgever, die het manuscript Eindelijk VRIJ, voor de tweede keer doorneemt. Er komt een auteurscontract, ik ben benieuwd welke uitgever het wordt. Ik heb het losgelaten. En nu schrijf ik verder in mijn autobiografie, over mijn onveilige jeugd en mijn weg naar vrijheid. Ik heb het moeilijkste stuk geschreven; een brief naar mijn vader waarin ik vraag om vergeving. Waarin ik hem vergeef. Nu de grootste hobbel genomen is, voel ik de vreugde dat ik dit boek dit jaar ook nog af krijg. Zoals de bedoeling was. Ik ben heel heel, heel heel blij!

Wil jij ook vrij leven? Licht en positief leven? Doe dan de korte 4-wekelijkse cursus Licht en Positief Leven!

Wanneer: met ingang van maandag 27 november van 20.30 uur tot 21.30 uur.
Waar: Ons Dorpshuis – B. Boermalaan 4 – Kosten: 59,- (4 sessies van een uur)
Aanmelden: info@spiritandmoves.nl

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie