Hoeriaaaaaaaaaa..VRIJ!

Toen ik wakker werd vanmorgen,
zag ik zonnestralen hun weg
naar binnen vinden

Ik begon te denken
wat ik te doen had.
Wat was mijn plan?

Ik besloot eerst te zitten
om niks te doen.
Zodat ik mij herinneren kan Wie ik werkelijk ben.

Vrij
Volmaakt
Onbeperkt

Net als jij

Ineens dacht ik aan de vlinderstruik
en de appelboom
in de voortuin

En een oude hortensia
Uit het verleden

Wat is van mij?
Wat wil ik houden?
Wat mag weg?

Ik pakte papier en ging tekenen.

Hard heb ik afgelopen jaren gewerkt binnen.
Mijn huisje is af.
Het Kusjeshuis is geschreven.

Het is tijd om naar buiten te gaan.
En dus ren ik vandaag..

Heel heel blij
Zodat ik morgen kan wroeten
Zonder iets te moeten.

Samira A.
De Spirituele Allochtoon

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie