En eindelijk ben ik vrij…en jij?

Vrij van alle concepten die ik heb bedacht, van alle verlangens en alle doelen. Vrij van de beperkingen van het verleden en vrij van angst voor de toekomst. Ja, eindelijk vrij. Wat een heerlijk gevoel. Kon ik het maar eeuwig vasthouden…

Er is maar 1 jij en die is VRIJ

Ken je dit? Momenten van pure vrijheid kunnen je totaal onverwacht ontroeren tot in het diepste van je ziel. Ik ervaar ze vooral wanneer ik in de natuur ben. Met name tijdens het hardlopen. Maar ook als ik mezelf op de bank gooi en besluit dat ik niks, maar ook niks meer ga doen. Ik ga met mijn aandacht naar mijn innerlijke wereld, waar ik de berg opzoek waar ik graag vertoef. Eerst zit ik op die berg om alles waar te nemen. Op een gegeven moment verdwijnt mijn personage en wat er overblijft, is die stabiele berg die ademt. In…en uit. En weer in…en uit….en terwijl je dit leest; adem in…en uit…en in…en uit…

en opnieuw…in en uit…vrij…eindelijk vrij!

En als je VRIJ bent, kun je kiezen

Ik ben dus hier en ik ben vrij. Jij ook! Ik ben vrij om te kiezen wat ik ervaar. Waar ik sta. En jij ook! Ik besef dat er geen goed is en geen fout. Alleen maar de ervaring op zich. En die ervaring brengt me naar een nieuwe ervaring en wederom kan ik kiezen. En jij ook! Ik kies ervoor om mij te herinneren dat ik niet het beperkte zelfbeeld ben, dat ik niet de uitkomst van een verleden ben, en dat ik niet geleefd wordt door de illusie van de toekomst. Ik kies om mijn vrijheid te ervaren. En er is maar 1 plek waar ik die ervaren kan. En dit is altijd de plek waar ik ben. Ik herinner me mijn vrijheid. Jij ook?

Ps. De cursus Licht en positief leven is vorige week van start gegaan. De nieuwe reeks start maandag 27 november. Het is een reeks van 4 waarin ik je laat kennis maken met transformatie. Leer anders kijken, neem een andere plek in, krijg inzicht, kom in beweging en zie de transformatie ontstaan. De cursus is licht en positief en dus gewoon…leuk! Meld je aan op info@spiritandmoves.nl 
(Ik ben bezig met een E-Course…voor de verwegwonenden)

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie