Coach jezelf naar succes en begin met different thinking

Zaaien is oogsten, je waarneming bepaalt je realiteit

Het is eigenlijk heel, heel eenvoudig. Het werk wat ik doe. En toch ontmoet ik velen die dit moeilijk vinden, transformatie. En heel soms, kom ik ook mezelf tegen. Tja, ik ben toch ook maar een mens. En gelukkig maar, want menselijke ervaringen zijn interessant, leerzaam en heel vaak ook erg leuk.

Afgelopen week had ik zo druk met allerlei dingen, waaronder een opleiding ik-grensbewustzijn en een training bij mijn Ground Control Pilates opleider Debby Jenner in Amsterdam. Wat was het heerlijk om weer leerling te zijn. En soms moet je er gewoon de tijd voor nemen. Bepalen dat je een leerperiode ingaat, met een open mind, omdat je het anders wil.

Omdat er structureel iets dient te gebeuren. Omdat de dingen die je gewoonlijk doet niet meer helpen. Omdat je niet vast wil lopen. Op welk gebied dan ook. Het is dan tijd om je waarneming te onderzoeken. Om nog een keer te kijken naar onjuiste overtuigingen, naar misvattingen, die de oorzaak zijn van onjuist denken en handelen. En daarmee help ik je graag:

in de 4-wekelijkse cursus Licht en positief leven, start maandag 27 november 2017
in de cursus GROEI! vanaf januari, meer informatie volgt
in de 8-wekelijkse verdiepende training chakra-bewustzijn, start januari 2018

Al deze cursussen zijn ook te volgen in workshop vorm. Ken je drie andere deelnemers, dan bepalen we samen een datum. Geef je hier op: info@spiritandmoves.nl en ik neem contact met je op. Liever individueel, ik geef ook persoonlijke sessies, kijk bij mindful coaching. Wie weet zie, of hoor ik je. Een vredige dag!

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie