Meer lijken op Guus Geluk?

Niet klagen maar dragen?

Moet je zelf zorgen voor je geluk of geloof je in karma en het (nood)lot? Denk jij, wanneer dingen niet lukken, dat het jou niet gegund is of dat het door je achtergrond, gebrek aan kennis, je leeftijd of met je positie op de maatschappelijke ladder te maken heeft? Hoe zit jouw denksysteem in elkaar en in hoeverre ben jij verantwoordelijk voor het leven wat je creëert?

Hup, schouders eronder, de kindertjes in Afrika lijden pas echt. En die vrouw daar, die is pas eenzaam. En wat verschrikkelijk toch, als je een kinderwens hebt, maar je kan ze maar niet krijgen. Wij mogen niet klagen..we hebben het best wel goed…

Negatief plezier

Durven we zoveel geluk ontvangen of zijn we bang wat anderen van ons denken? En mag je wel zoveel verlangen als de kindertjes in Afrika lijden? Is het niet tijd om je verlangens overboord te gooien en gewoon tevreden te zijn met wat je hebt?

We zijn bang om onszelf op de eerste plaats te zetten. We lijken egoïstisch, in een wereld waar duurzaam leven en nuttig zijn voor de samenleving en een goed voorbeeld zijn steeds belangrijker worden. En toch begint een beter leven met jezelf op de eerste plaats te zetten en dit doe je door te ontdekken wie jij bent.

Er zijn nog 2 reeksen Licht en positief Leven (4 keer) dit najaar, de eerste start maandag 30 oktober, de tweede maandag 27 november om 20.30 uur tot 21.30 uur. Deze reeks kan, bij voldoende animo, ook op maandagochtend of -middag gegeven worden. Meer informatie: info@spiritandmoves.nl

Jij bent de wereld!

De wereld wordt een stuk leuker wanneer jij happy bent en de dingen doet die jou happy maken. In de cursus Licht en Positief Leven ontdek je hoe je geprogrammeerd bent en waar je werkelijke verlangens liggen. Stap voor stap kom je in contact met diepe verlangens en krijg je de kans om onjuiste overtuigingen op te ruimen. Dankzij psychohygiene leer je het juiste te denken, het juiste te spreken, het juiste te geven. Welke gedachten stuur jij de wereld in? Wat je geeft, is wat je ontvangt. Dus zorg dat je je goed voelt zodat jij een licht en positief leven krijgt. Jij bent het waard om gelukkig te zijn.

PS: Vrijdag 13 oktober geef ik de workshop bij Zonta Vrouwenfestijn Assen om 19.30 uur.

Geplaatst in Blog Tags: permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie