Think Different and act different

Wat is je waarneming en hoe zie jij en beleef jij je wereld?

Je wereld is je denken. Onderzoek je innerlijke wereld. Krijg inzicht en nog belangrijker:

Inzicht zonder handeling, brengt geen verandering.

Laat in deze herfststormen je oude zelfbeelden los. Ontdek je ware kracht. Je innerlijke kracht. Ontdek wie je wel bent en leef een vervuld leven, ik gun het jou!

In de korte 4-wekelijkse training op Mindful Monday leer je in de cursus Licht en positief leven je denken te transformeren.

Wanneer: Maandag 30 oktober om 20.30 uur
Waar: De Huiskamer voor Mindfulness – Ons Dorpshuis – B. Boermalaan 4
Investering: 59,- (ex btw voor ondernemers)

Wil jij 2018 lichter starten?

Gun je zelf een licht en positief leven en lees meer over de inhoud van de cursus of meld je meteen aan: info@spiritandmoves.nl. Deze cursus kan ook op een andere dag gegeven worden. Meld je aan met een vriend, vriendin of collega en dan zoeken we het juiste moment!

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie