Keer je om of loop je eromheen?

Het leven kan een hele hoop problemen geven, maar je kan ook kiezen om ze als uitdaging te zien. Je kunt je verstoppen of vluchten om de uitdaging niet aan te gaan, maar zeg eens eerlijk, heeft dit jouw zelfvertrouwen positief beïnvloedt?

Er zijn meerdere wegen naar het verwezenlijken van je ware zelf. Maar wat betekent het eigenlijk; je ware zelf? En als er een ware zelf is, dan is er vast ook een onware zelf, niet?

Er is zeer zeker een onware zelf. Dit noemen we ook het valse zelfbeeld of zelfbeelden. Dit is het beeld wat jij van jezelf geschapen hebt en die bestaat uit je opvattingen en misvattingen die hun grondslag hebben in je verleden. Wanneer je je van dit beeld bewust wordt, dan kun je het loslaten en jezelf vrijmaken: Kijken, voelen, herkennen, erkennen om dan los te laten of te vergeven. En dan ontstaat er een leegte. En die leegte is noodzakelijk om je te herinneren wie je bent.

Ik nodig jou uit om verder te gaan, wanneer je jezelf voor een uitdaging ziet staan. Loop eromheen, spring eroverheen, het maakt niets uit, maar ga in ieder geval VERDER. Verder met het onderzoeken van wie je niet bent, zodat je ontdekt wie je wel bent. En je zult alles krijgen wat de weg naar het licht niet verspert…

Workshop Chakra-bewustzijn; leer jezelf kennen en kom in je kracht

Waarom doe ik wat ik doe, voel ik wat ik voel en denk ik wat ik denk? In de workshop chakra-bewustzijn krijg je een heleboel inzichten, door oefeningen in lichaams- en ikgrensbewustzijn.
Ontdek wat energetische verbindingen (bindingen) doen en wat kennis van de chakra’s voor je kunnen betekenen.

Vrijdag 13 oktober om 9.30 uur
Investering: 39,50  (indien factuur ex btw)
Locatie: De Huiskamer voor Mindfulness – Ons Dorpshuis – B.Boermalaan 4 – Paterswolde – Aanmelden: info@spiritandmoves.nl

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie