Hoe je tot de kern komt…

Terug naar de kern

De kern van het leven, de kern van jouw leven. Weet jij wat het is? Wat vind jij belangrijk? Waar word jij blij van? Ben je waar moet zijn en loop je in de juiste richting? Wat kan het leven jou brengen? Wat kun jij het leven geven?Er zijn van die momenten in het leven waarbij je weet dat je keuze grote gevolgen zal hebben. Dit zijn kritieke keuzemomenten, zoals wel of niet samenwonen, wel of niet scheiden, wel of niet een kind krijgen, wel of niet je baan opzeggen om een hele andere kant op te gaan. Wat is de bedoeling van jouw leven? Haal je alles eruit wat erin zit, wat voor jou de bedoeling is, of verschuil je je achter het excuus van een moeilijk verleden en weinig geluk en kansen?

 

Onveranderlijke vrede

Een partner zal je wellicht warmte en liefde geven, een mooie carrière of studie zal je aanzien geven, het lichaam zal jou bekijks geven, het geld zal je vrijheid geven om dingen te kopen en dingen te doen. Wat nou als deze zaken veranderen, verdwijnen en je weer met lege handen komt te staan? Wat blijft er dan over? Wie blijft er over? Klop, klop…WIE ben jij dan?

Ik ben de kern

Een geschenk vond ik de wandelmeditatie vanochtend, die veel inzichten bracht en emoties losmaakte bij de deelnemers. Het is heel simpel en heel eenvoudig, hoe lastig en moeilijk de problemen ook lijken. De waarheid ligt in ieder van ons en we hoeven slechts bereid te zijn om deze te zien.

De cursisten van Groei! zijn bereid om hun waarheid te ontdekken. Ze delen hun waarheid met mij en met elkaar. Ik voel me vereerd dat ik ze mag begeleiden. Dit is wat ik doe. Dit is wat ik te doen heb: heel simpel en heel eenvoudig werk. Dank u dank u dank u.
(Foto: uil in de boom)

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie