Ontdek hoe je je energiesysteem een boost geeft

Je kunt pas iets betekenen voor jezelf en de ander wanneer je je bewust bent van je eigen energiesysteem. Ontdek hoe je je energiesysteem een boost geeft.

Verruim je energieveld dagelijks en doe voor elke chakra, dit is een draaiende energie centrum op een bepaalde plek in het lichaam, een oefening om ze te openen. Er zijn zeven hoofdchakra’s die elk een levensgebied symboliseren, zoals stabiliteit en vertrouwen, liefde en compassie, waarheid en kennis. Door inzicht op mentaal en geestelijk niveau, kan er verandering ontstaan.

Dagelijkse oefeningen

Er zijn tal van oefeningen die je gewoon thuis kunt doen, staand, zittend en  liggend. Ik doe ze zelfs tijdens het hardlopen. Ze komen terug in de cursus GROEI! en Chakra-bewustzijn maar ook in de Mindful Pilates lessen. Wanneer je energie goed stroomt, ben je tot veel meer in staat. Je wordt groter en lichter omdat je jouw energieveld verbindt met de universele levensenergie. Je maakt jezelf vrij om datgene te doen wat je doen hebt; je vrije zelf zijn!

Workshop chakra-bewustzijn start vrijdag 29 september om 9.30 uur.
De workshop is vrijblijvend, mocht je interesse hebben in de 8-wekelijkse cursus die 6 oktober start, dan krijg je het bedrag van de workshop retour. Meer informatie, mail naarinfo@spiritandmoves.nl

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie