Ontdek hoe je je energiesysteem een boost geeft

Je kunt pas iets betekenen voor jezelf en de ander wanneer je je bewust bent van je eigen energiesysteem. Ontdek hoe je je energiesysteem een boost geeft.

Verruim je energieveld dagelijks en doe voor elke chakra, dit is een draaiende energie centrum op een bepaalde plek in het lichaam, een oefening om ze te openen. Er zijn zeven hoofdchakra’s die elk een levensgebied symboliseren, zoals stabiliteit en vertrouwen, liefde en compassie, waarheid en kennis. Door inzicht op mentaal en geestelijk niveau, kan er verandering ontstaan.

Dagelijkse oefeningen

Er zijn tal van oefeningen die je gewoon thuis kunt doen, staand, zittend en  liggend. Ik doe ze zelfs tijdens het hardlopen. Ze komen terug in de cursus GROEI! en Chakra-bewustzijn maar ook in de Mindful Pilates lessen. Wanneer je energie goed stroomt, ben je tot veel meer in staat. Je wordt groter en lichter omdat je jouw energieveld verbindt met de universele levensenergie. Je maakt jezelf vrij om datgene te doen wat je doen hebt; je vrije zelf zijn!

Workshop chakra-bewustzijn start vrijdag 29 september om 9.30 uur.
De workshop is vrijblijvend, mocht je interesse hebben in de 8-wekelijkse cursus die 6 oktober start, dan krijg je het bedrag van de workshop retour. Meer informatie, mail naarinfo@spiritandmoves.nl

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie