Kan je geen genoeg van krijgen, aardige mensen…


‘Ik hou van het leven en vertrouw het leven’, mompel ik blij en zacht terwijl ik vanmorgen vroeg langs de Braak naar de sportschool fiets. De zon schijnt, de bomen staan er prachtig bij en ik hoor ineens een stem uit de Braak: ‘Goedemorgen Samira!’ Een mooie, zangerige vrouwenstem. Ik kijk naar links en zie een vaste pilates deelnemer wandelen met haar hond.
Ik glimlach. Het leven is mooi.

Mijn eerste opleiding op het gebied van sport was dat van spinning instructeur. Heel af en toe word ik gevraagd om een collega te vervangen. Het is namelijk zo leuk om te doen wat leuk is, omringd door aardige mensen. Wat is het leven, zonder echte verbinding? Ik ben er dankbaar voor en ben blij dat ik deze spinning les mag geven. Wat mooi om deze jongens te zien, die trouw bij elkaar komen op zaterdagochtend voor de spinning les. Ze sluiten het sportieve af met een kwartiertje buik- en rugspieren trainen, om daarna te genieten van een heerlijk ontbijt bij Sportrade.

Hun samenzijn inspireert mij. Ik kijk naar mijn leven en ik heb meteen zin om banden aan te halen. Verbinding, samen, delen en zijn. Dit is wat het leven mooi maakt.

Groeien doe je ook samen!

De cursus GROEI! voor ondernemende mannen en vrouwen start woensdag 6 september om 10.10 uur met vier deelnemers. Natuurlijk zou ik het mooi vinden als er meer deelnemers bij komen. Wil je nog aansluiten en de voordelen zien van wekelijks en samen oefenen op deze belangrijke vier niveaus:

  • mentaal
  • fysiek
  • psychisch
  • spiritueel

Stuur mij dan een e-mail op info@spiritandmoves.nl, lees meer bij GROEI!
of bel op 0631-788893 voor meer informatie.

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie