Hoe je contact maakt met dromen en verlangens die in jou leven

Een paar jaar geleden maakte ik deze collage; mijn levensverhaal schrijven, iets voor (onderdrukte) vrouwen betekenen, meer overvloed in mijn leven (zie de oorbellen), gezond samen zijn met mijn kinderen, een lieve partner. Wat meer genieten van het leven, meer rust en vooral, vrede. Innerlijke vrede.

De boeken zijn er bijna….! Ik doe steeds meer werk wat ik echt leuk vind. Ik heb meer mooie ervaringen, fijne contacten en…ik gun mezelf wat vaker leuke oorbellen. Ach het hoeft ook niet zo gek te zijn, toch?

Ik kijk alvast verder, want wat ik aandacht geef, groeit. Wat wil ik oogsten en wat zal ik zaaien? Waar wil jij naartoe? Welke verlangens heb jij nog in je en wil je de kans geven om te transformeren tot vorm?

Visionboard Marikedoet.nl

Je kunt individueel of in groepsvorm een workshop volgen bij Marike. Lees HIER meer over de inhoud van de workshop en wat het je brengen zal. Meer informatie?
Mail Marike of stuur mij een bericht via info@spiritandmoves.nl. Misschien zie ik jou in 1 van haar workshops!

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie