Alle dingen zijn mogelijk voor wie gelooft

Het leven bestaat uit keuzes maken. Je kunt kiezen om een stap naar voren te zetten, opzij of naar achter. Je kunt ook blijven staan en de dingen oppakken, om ze te bekijken van alle hoeken. Er zijn zoveel mogelijkheden dat we algauw door de bomen het bos niet zien.

Stilte helpt ons verbinding te maken met een diep innerlijk weten. Dit is de essentie van geloof. Geloof is niet gebaseerd op concrete en tastbare feiten. Geloof is een innerlijke zekerheid dat onze diepste verlangens wel waarheid moeten worden, als we ons maar open blijven stellen voor die Ene kracht. de kracht van ‘Ik Ben’.
We oefenen daarom door onze dankbaarheid te tonen voor alle zegeningen die we ontvangen. ‘Dank u, dank u, dank u’, reist de hele dag met ons mee en daardoor brengen we de uitkomsten van onze verlangens naar het hier en nu. En het hier en nu, is het enige wat er is.

De Hemel is hier. Er is geen ergens anders.
De Hemel is nu. Er is geen andere tijd.

(CIW. H24.6:4-7)

Richt je blik op je innerlijk zijn

Geloof je in twijfel en tekort, dan is het dit wat je zaait. Beslis om het anders te doen. Kies nu voor een andere handeling. Kies dan nu voor verandering. Je scheppende vermogens zijn krachtig en kies om te geloven, in plaats van af te wachten of het zaadje werkelijk een plant wordt. Geloof dat het zaadje zal kiemen. Geloof in de plant, nog voordat het met het blote oog te zien is. Terwijl je je geloof heelt, genees je lichaam en geest. Genezing is altijd innerlijke groei. Er zijn geen hindernissen meer. Jij kunt alles hebben, worden of zijn.

‘Alle dingen zijn mogelijk voor wie gelooft.’ (Marcus 9:23)

Groeien doe je ook samen!

De cursus GROEI! voor ondernemende mannen en vrouwen start woensdag 6 september om 10.10 uur met vier deelnemers. Natuurlijk zou ik het mooi vinden als er meer deelnemers bij komen. Wil je nog aansluiten en de voordelen zien van wekelijks en samen oefenen op deze belangrijke vier niveaus:

mentaal – fysiek – psychisch – spiritueel

Meer informatie:
info@spiritandmoves.nl, lees meer bij GROEI!

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie