Regeer het denken, schep bewust!

Alles is waarneming

Nee hoor. De wereld,  de mensen en de omstandigheden moeten niet veranderen voordat jij innerlijke vrede, vreugde en vrijheid ervaren kunt. Als je denkt dat de verandering buiten jezelf ligt, dan zal je toekomst niet van je verleden verschillen.

Het is je waarneming die jouw wereld bepaalt. Wil je omstandigheden veranderen? Wil jij een mooier LEVEN? Leer dan anders kijken. Het ‘probleem’ ligt in de denkgeest. De oorzaak van de ‘uiterlijke’ gevolgen ligt in de waarneming.

Haal de oorzaak weg, het gevolg verdwijnt

Wat is de oorzaak van je ‘uiterlijke’ probleem of omstandigheid? Ontdek het door meditatie, contemplatie, bezinning. Stilte in je denkgeest. Een rustige geest brengt helderheid en inzichten. Snellere resultaten bereik je door te werken op deze 4 gebieden:

-fysiek: een sterk lijf ondersteunt de psyche

-mentaal: dagelijkse mind training

-emotioneel: onderdrukte gevoelens saboteren je geluk

-spiritueel: ontdek je innerlijke leiding en ware vrede is je metgezel

Cursus GROEI! start woensdag 6 september om 10.10 uur.
Lessen Pilates starten dinsdag 5 en 6 september.

 

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie