Positieve affirmaties voor het vergroten van je wel-ZIJN

Schep bewust door een positieve mindset

Wanneer je je goed voelt, dan ziet de wereld er heel anders uit. Je straalt een bepaalde energie uit die dezelfde positieve energie aantrekt. Gedachten hebben een frequentie  en deze zijn meetbaar. De frequentie van negatieve gedachten is een hele andere, dan die van positieve gedachten. Al je lichaamscellen ondervinden het gevolg van deze frequentie en zo worden vrolijke mensen steeds fitter en negatieve mensen komen steeds meer vast te zitten. Vitaliteit is niet alleen genoeg slapen, gezond eten en dagelijks een half uur intensief bewegen. Vitaliteit zit in je mind! Dus oefen elke dag, herhaal de affirmaties en voel je innerlijke kracht groeien. Leef van binnen, naar buiten en zie de positieve veranderingen in je leven…het is jou van harte gegund!

Positieve affirmaties, elke dag, herprogrammeer jezelf!

Ik wil mij goed voelen.
Ik voel mij goed.
Ik ben in balans. Ik ben in evenwicht.
Ik maak elke dag de juiste keuze voor mezelf.
Ik geniet van het leven en ik ben blij met het leven.
Ik lach.
Ik verwacht het allerbeste.
Ik verdien het allerbeste.
Ik ontvang nu ook het allerbeste.

Positieve affirmaties voor het vergroten van je wel-ZIJN
(duur: 13.13 min)

Het allerbeste is mijn natuurlijke erfgoed. Ik heb het recht om mij goed te voelen, om ruimte te hebben mezelf te zijn. Ik ben een krachtige schepper en ik schep elke dag nieuwe en mooie dingen. Ik trek het allerbeste naar mij toe. Ik ben zo blij wanneer ik mijn overvloed delen kan met mijn dierbaren. Ik heb genoeg voor mezelf en hou over te delen…

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie