Hoe maak je de juiste keuze?

Doe alles met liefde en laat het resultaat los

Wanneer je voelt dat je in een bepaalde richting moet bewegen, doe dit dan ten volle. Hou je niet teveel bezig met het resultaat. Dit blokkeert je creatieve energie. Zet die ene stap, altijd vooruit, ook al weet je niet hoe het verder zal gaan. Het gaat erom welk gevoel je NU ervaart terwijl je de stap zet; angst of vertrouwen?

Voel je angst, twijfel, onzekerheid of ongeduld, wacht dan. Wees stil en luister naar je innerlijke stem. Vertrouw op je hogere intelligentie, je intuïtie of onderbewustzijn, de God in jezelf, jouw innerlijke leraar. Geef je over aan het ‘ik weet het niet’, terwijl je tijd neemt voor jezelf. Trek je terug, ga wandelen, besteed tijd met en aan jezelf en laat je niet afleiden door de wereld.

Vertrouwen en geduld zijn belangrijke kenmerken als je succesvol wil zijn in je queeste naar innerlijke evenwicht en naar datgene wat GOED voor je is. Het leven hoort niet complex of moeilijk te zijn. Het leven is heel eenvoudig. Je wordt geleid door een diepe intelligentie die weet wat jij nodig hebt om je natuurlijke erfgoed ten volle te ervaren; vrede, vreugde, vrijheid en vertrouwen.

GROEI! in 15 weken

Om oude en belemmerende gedragspatronen te doorbreken en ruimte te maken voor je kwaliteiten, is oefening nodig. En oefening vraagt om tijd in je agenda. Wil je ten volle leven, je kwaliteiten benutten en op meerdere gebieden in je leven vooruit komen? Noteer dan woensdag 6 september 10.10 uur in je agenda!

Lees dan meer over de wekelijkse mindful & motivatie cursus GROEI!.

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie