Hoe breng je meer vreugde, vrede en vrijheid in je leven?

Je innerlijke kracht optimaal gebruiken

Bewustzijn van je kracht is 1 ding, het optimaal hanteren van deze kracht, zodat je vreugde, vrede en vrijheid in je leven ervaart, op gebied van relatie, werk, gezondheid en geld, is in te delen in deze drie praktische stappen:

  1. Vraag jezelf het volgende: ‘Hoe voel ik me nu?’
    Aanvaard je gevoel en voel het. Zeg er JA tegen. Een onderdrukt gevoel kan zorgen voor een blokkade in je creativiteit. Het houdt de levensstroom tegen en je kunt zelfs fysieke klachten krijgen. Dus voel!
  2. En zeg dan: ‘Ik wil me goed voelen.’ Herhaal deze zin een aantal keer en adem een paar keer bewust in, en uit. Ontspan je schouders en voel de woorden in je lijf. En zeg dan: ‘Ik voel me goed.’ Herhaal het een aantal keer, en voel het ‘goed voelen’ in je voeten, in je benen, in je buik, in je lever, in je maag, in je hart, in je longen. Breng het ‘goed voelen’ in heel je lijf!
  3. Je bent nu zelfbewust en in het hier en nu. En de antwoorden op al je vragen zijn nu aanwezig. In het hier en nu ben jij compleet en volmaakt en alles wat je denkt te willen hebben, is er al. In ieder geval op het niveau van het geestelijke, want wat je kunt bedenken, kun je scheppen in de vorm wereld. Alle grootse uitvindingen zijn begonnen met een idee. Zie wat jij wil voor je, alsof je het reeds in handen heb, op gebied van relatie, werk, gezondheid en geld. Adem het gevoel in en beeld je in dat je het reeds hebt. Hoe voelt het om te hebben? En wees dan dankbaar voor dit fijne, vredige en gelukzalige gevoel. Wanneer je dankbaarheid zaait, zul je dankbaarheid oogsten.

Cursus GROEI!
Start woensdag 6 september om 10.10 uur
Voor ondernemers en ondernemende zielen die echt VERDER willen.
Inschrijving kan nog tot 22 augustus!
info@spiritandmoves.nl

Is Paterswolde te ver weg? Deze cursus is binnenkort ook online te volgen.
Of werk aan de juiste mindset en download deze meditatie:
Ontdek je innerlijke kracht

En daarna is het een kwestie van geduld

Verwacht dat het gebeurt en het zal gebeuren. Jij kiest voor vreugde of voor pijn. Wees dus zelfbewust en volg bovenstaande stappen. Je transformeert je mindset naar het juist gerichte denken. Je leeft met je geest in het hier en nu, de plek waar je je innerlijke kracht kunt hanteren, zodat jij meer vreugde, vrede en vrijheid in je leven kunt brengen. Want lieve jij, het is de bedoeling dat jij gelukkig bent…

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie