Durf te leven, neem af en toe risico en groei!

 

Wat je nu ziet, zegt alles over hoe je TOEN was

En omdat het verleden voorbij is, kun je ook afscheid nemen van het zelfbeeld wat gebaseerd is op het verleden en een nieuw zelfbeeld scheppen.

Elke dag wordt je opnieuw geboren en jij kunt steeds opnieuw kiezen hoe je naar de wereld kijkt. Jij kunt kiezen om het leven met een blij gevoel tegemoet te gaan. Maar wanneer je echt gaat leven, dan zijn er ook risico’s. Je maakt keuzes en zet stappen om vooruit te bewegen, zonder altijd garantie te hebben dat het allemaal lukt. Je weet het niet, maar je durft je wel de vraag te stellen:

‘Wat als het wel lukt?’ 

Je voelt een sterk verlangen naar het realiseren van je doel, en dit kan van alles zijn;

In je eentje een grote reis maken en dus misschien veranderen van baan om het mogelijk te maken…
Afvallen en het juiste gewicht krijgen dat bij je past en dus misschien afscheid van bepaalde mensen die de negatieve levenswijze ondersteunen…
Een levenspartner vinden, en dus misschien afgewezen worden wanneer je jezelf openstelt voor de liefde.

Leef jij het leven zoals je werkelijk wil? Waar verlang jij naar?

Als je iets heel graag wilt, en je verlangen wordt steeds sterker, dan zal je iets moeten veranderen aan je huidige manier van denken en doen, zodat je toekomst niet op het verleden gaat lijken. Want wat je nu ziet, is het resultaat van je verleden. En jij kunt nu kiezen, om dit verleden te zien als wat het is:

Het verleden is VOORBIJ
Kies nu voor een nieuwe toekomst!

Zaai, en gij zult oogsten
Mindful en Motivatie cursus GROEI!
Woensdag 6 september 10.10 uur
Inschrijven kan nog tot 22 augustus!

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie