Think positive and positive things will happen

Alle succes begint met acceptatie

Als we niet verbonden zijn met de levensenergie, dan zijn we niet hier. Dan zijn we ergens verdwaald in het denken en scheppen we een weerstand om te ontvangen. Die weerstand is voelbaar in het lijf: ongeduld, frustratie, onrust en onvrede. Een sluimerend gevoel van onbehagen kan, wanneer je er niet bewust van bent, leiden tot een negatieve denkspiraal. Die weer meer negatieve gevoelens en nieuwe onaangename situaties voort brengt. Hoe doorbreek je de cirkel van het negatieve denken? Het is heel simpel.

Begin met je GOED te voelen

Je weet inmiddels dat negatieve gedachten, negatieve gevoelens brengen. En dat gedachten gebundelde energie is, wat hetzelfde aantrekt. De universele wet van de Aantrekking bestaat uit ‘radiatie’ en ‘attractie’. Het is niet voldoende te denken aan dat wat je wil ontvangen. Je zal het ook moeten uitstralen dat het reeds in je bezit is. Liefde ontmoet liefde en angst ontmoet angst. Jij kiest, want het is immers jouw leven. Wil je het allerbeste van het leven, op elk gebied? Begin dan met je goed te voelen. Maar hoe doe je dit na een onaangename gebeurtenis? Die gevoelens kun je toch niet zomaar wegstoppen?

20 minuten Meditatie De sleutel tot succes

Een affirmatie oefening voor elke dag

Voel je je gekwetst, voel je je eenzaam, voel je angst, twijfel, schaamte of schuld? Voel het en laat de emotie in je lichaam vrij. Wanneer je je emoties onderdrukt, blijf je innerlijk in conflict met jezelf. Deze innerlijke strijd zorgt ervoor dat je niet in de ‘ontvang’ modus bent. De geweldige levensenergie die voor iedere ziel beschikbaar is, stroomt langs je heen. Voelen, dat is het allerbelangrijkste. En dan volgt dankbaarheid. Dankbaar zijn voor alle wonderen in je leven. Voor alle mooie dingen die je ontvangen hebt, ervaren hebt, gedeeld hebt met anderen. Vul de volgende zinnen aan, en oefen tijdens het fietsen, wandelen, schoonmaken. Wat je ook doet, herhaal de affirmaties gedurende de dag en sluit je dag af met deze oefening:

Wat is het toch fijn nu ik ….
Wat ben ik toch dankbaar voor …
Wat ben ik toch blij met…

En dan gebeurt het. Je gaat je GOED voelen! En nu sta jij open om te ontvangen waar je naar verlangt, want het is de bedoeling dat jij VREUGDE ervaart. Verwacht het allerbeste en zie het allerbeste gebeuren en wees nooit bang. Geniet volop van het leven. Niets of niemand zal jou in de weg staan en al het moois zal op het juiste moment en op het juiste tijdstip in je leven komen. Blijf geloven en vertrouwen. Alles komt op zijn pootjes terecht.

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie