Het lot bepaal je zelf!

Het lot bepaal je zelf!

Ontwikkel de juiste houding op deze 4 gebieden en succes in je leven is gegarandeerd.

  • Fysiek: lichaamsbewustwording, kracht en evenwicht
  • Psychisch/emotioneel: healing, het oude loslaten
  • Mentaal: de juiste mindset ontwikkelen
  • Spiritueel: de kracht van meditatie toelaten

Sterke verlangens leiden tot sterke resultaten

Tegelijk werken aan deze 4 ontwikkelingsniveau’s brengt sterkere resultaten. Leer bewust scheppen, ontwikkel een positieve instelling en verander je huidige omstandigheden. Jij hebt alles in je om het leven in te richten zoals jij dat wenst. Leer jezelf kennen en leef van binnen, naar buiten:

Regelmatig samen oefenen versnelt en versterkt het scheppingsproces. Een oud gedragspatroon doorbreken doe je niet op 1 dag. Je hebt herhaling en oefening nodig, net als bij fysieke training. Daarom zijn er 15 bijeenkomsten gepland in 2017. Geef je gauw op voor de cursus GROEI! en maak gebruik van de aanbieding!

Meld je nu aan voor de cursus GROEI!
of vraag vrijblijvend informatie aan:
info@spiritandmoves.nl

Voor wie

Voor ondernemende mannen en vrouwen die hun capaciteiten ten volle willen benutten en moeiteloos en overvloedig willen leven.

Wanneer

GROEI! in 15 sessies
Start woensdag 6 september 2017
om 10.10 uur – 11.25 uur

Opgave en betaling voor 1 augustus: slechts 198,- !!!
Na 1 augustus: 248,- 

 

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie