Hoe leer ik ontvangen?

 

Er wordt gezegd dat we hier zijn om te leren en dat elke dag een schooldag is. Ik zie het anders. We zijn hier volgens mij niet om te leren. Wel om te ervaren en om steeds weer keuzes te maken waardoor we ons wezenlijke zelf kunnen zijn: zodat jij kunt worden wie je bent.

Meditatie De sleutel tot succes

Wie ben jij?

Maar wie ben jij, wanneer je je verleden loslaat, en daarmee ook alle overtuigingen die je ergens in het verleden hebt opgepikt. Wie ben jij wanneer je alles loslaat over wie je denkt te zijn? Wie blijft er dan over? Het antwoord hierop krijg je wanneer je stopt, stil bent en luistert.

Wanneer ik stop, stil ben en luister, dan voel ik wie ik ben
Veilig, vredig en vreugdevol
licht en blij,
zin om te leven, onvoorwaardelijke liefde geven,
aan mijzelf en de wereld,

blij om thuis te zijn, thuis in mijn Zelf. 

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie