Niet-groeien is dood gaan!

Wij zijn hier om te ontdekken en te ervaren en elke ervaring brengt innerlijke groei. En wat zijn we gelukkig wanneer we ons potentieel steeds meer benutten, want niet-groeien, is doodgaan.

Paleo weekje

Lekker aan de paleo, deze laatste week voor de zomervakantie. Hoewel ik door alle pilates training kan spreken van sterke buik- en rugspieren, vind ik het toch fijn dat ik ze zelf nog een beetje kan zien. Nu ik de veertig gepasseerd ben, is alles eraf trainen niet meer zo vanzelfsprekend. En los van het lichaam waarin ik woon: het voelt goed, afkicken van de suikers en te weten dat ik ook zonder kan. Dus af en toe gun ik mijzelf een paleo weekje, in het kader van de psychohygiene, een onderdeel van de dagelijkse meditatie: mijn geest zuiveren van datgene wat niet gelukkig maakt!

Dinsdag 5 en woensdag 6 september begint de nieuwe reeks Mindful Pilates in Eelde! Vanavond en morgen de laatste groepslessen voor de zomer met een extra buikspier-workout.

Verandering begint met bereidwilligheid

Durven kijken naar je gedachten, je gevoelens en je handelen brengt innerlijke groei! Soms is er eerst een gevoel wat je iets wil vertellen. Door het gevoel te onderzoeken, kun je je bewust worden van de gedachte. Een negatief gevoel wordt veroorzaakt door negatief denken. De negatieve gedachte kan geëlimineerd worden. Het is werkelijk loslaten, loslaten van het verleden. Geef jezelf de tijd om niet dienende patronen te doorbreken door dagelijkse oefening. Discipline loont.

 Meditatie en affirmatie kunnen helpen je mindset te transformeren.

Experience is the best teacher!

Kijken naar je verlangens is belangrijk, want als je niet weet wat je wilt, dan weet je ook niet welke kant je op moet. Dan is het ook lastig om gemotiveerd te blijven. We zijn hier om ervaringen te scheppen, om het nieuwe te scheppen. We zijn creators van ons leven. We kunnen wachten op de richting van de wereld, of ZELF onze eigen richting kiezen. Word je bewust van je denken, voelen en handelen en verander en beleef datgene waar je voor gekomen bent. GROEI!

GROEI! start woensdag 6 september om 10.10 uur
Een wekelijkse motivatie training voor ondernemers en ondernemende zielen want SAMEN oefenen brengt betere resultaten. Meer informatie: info@spiritandmoves.nl

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie