Alles begint met een gedachte

Alles begint met een gedachte

Wat we in de geest kunnen bedenken, kunnen we creëren. En dit kan alle kanten op gaan. Gedachten onderzoek en psychohygiëne zorgen voor de juiste mindset en MOOIE creaties!En de juiste mindset kun je ontwikkelen door te onderzoeken wat je wil. En om te weten wat je wil, moet je even stoppen met keihard jachten en jagen. Stoppen om stil te zijn en luisteren naar je innerlijke stem.

Een terugblik

Mijn mobiel is overvol en moet nodig gesynchroniseerd worden; teveel foto’s dus ik zet alles op de pc. Ik kom deze foto (boven) tegen van twee jaar geleden; vijf dekentjes liggen klaar voor de deelnemers die de 8-wekelijkse training chakra-bewustzijn bij me doen. Toen had ik nog geen eigen praktijk voor coaching en mindfulness en gaf ik fulltime Pilates lessen.

Ik voelde dat ik thuis moest beginnen. ‘Gewoon doen’,  zei de stem diep in mij. En ik deed het. Inmiddels zit ik een jaar in de praktijk. Twee 8-wekelijkse trainingen heb ik ontwikkeld die samen hebben geleid naar het boek die nu, hopelijk voor de laatste correcties, bij de tekstschrijver liggen; Handboek Licht en Positief leven met chakra-bewustzijn.

Er zijn samenwerkingen ontstaan, zoals de Lente Boost met Slankvoorjou, voor mensen die willen afvallen en die de oorzaak, gelegen in de denkgeest, willen aanpakken om voorgoed afscheid te nemen van emotie-eten. Ik heb individuele sessies begeleid met 3D-grensvisualisaties, waarin cliënten bewust werden van hun grenzen en zo hun eigen ruimte weer opeisten, met meer zelfvertrouwen, vreugde en vrede tot gevolg. Dit had ik allemaal niet in mijn eigen huiskamer kunnen doen. Ik moest stil zijn, luisteren naar mijn innerlijke stem en vertrouwen op mijn leiding; en dan… doen…gewoon doen!

Wees dankbaar en voel je gezegend met alles wat er NU is

Het is goed om stil te staan en te kijken naar alle schoonheid en positieve ontwikkelingen in je leven. En hier dankbaar voor te zijn. Het is je innerlijke staat die zich projecteert en als we deze erkennen en waarderen, openen we de sluizen voor nog meer schoonheid en nog meer positieve ontwikkeling en overvloed.

Meditatie De sleutel tot succes

Een dankbare ziel ontvangt nog meer om dankbaar voor te zijn. En juist nu, in deze drukke periode voor de zomer, is het belangrijk om even stil te zijn. De zorgen te laten voor wat ze zijn en ze niet mee te nemen naar het volgende uur en het volgende moment. Succes, vreugde en wel-zijn worden NU bepaald. Nu is je toekomst. Dus luister, groei en LEEF want meditatie loont!

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie