Waarom vergeving jou bevrijdt

Een stil moment

Wanneer je de zorgen over het verleden loslaat en stopt met piekeren over wat komen gaat…wanneer er geen lange termijn doelen meer zijn, maar slechts het hier en nu, dan is verlossing mogelijk. Je laat het geruis van de wereld voor wat het is. Ontdek dat je niks buiten dit moment nodig hebt. Dit is wat ware vergeving jou biedt.

Jij en ik

Je kijkt voorbij iemands fouten naar de ziel die hij is, net als jij zonder zonden. Ook al lijkt de persoon jouw vijand te zijn die jouw opzettelijk of onbewust doet lijden. Kijk voorbij de fouten en voel de kracht van vergeving. Stop met wensen dat het verleden anders was. Want het verleden is voorbij. Laat je oordeel over de ander los, en voel hoeveel nieuwe ruimte ontstaat voor jezelf.

Meditatie Ontdek je innerlijke kracht

Een vrije wereld

Haal de blokkade weg zodat je levensenergie vrij kan bewegen. Zodat je het nieuwe mooie kunt ervaren en ontvangen. Ontmoet de onschuld in de ander en ervaar je eigen onschuld. Wees het vrije kind wat alle tijd heeft om te spelen en te ontdekken. Jouw vreugde raakt de harten van ieder die jij ontmoet. Wie wil jij zijn? Brenger van vreugde, of van oordeel?

En onthou dat geven ontvangen is.
En jij kunt slechts geven, wat geef jij vandaag?

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie