Trek het allerbeste van het Leven aan

Wees onbevangen en onbevreesd

Onrust en frustratie liggen op de loer wanneer je je laat leiden door het denken. Dit denken is steeds verbonden met het verleden of de toekomst. Je wil ‘daar’ zijn, want daar is het beter.  Of je wenst dat het verleden ‘anders’ was, want dan zou het Nu beter zijn.

Begin je dag en eindig je dag met de volgende meditatie en ontwikkel op een diep niveau de juiste houding voor het allerbeste in je leven. Jij bent de enige persoon in jouw leven die licht kan laten schijnen in de duisternis.

Meditatie De sleutel tot succes


Wees als een onbevangen kind die zorgeloos speelt. Ervaar dit moment als het enige moment en stop met denken in tijd. Er is geen verleden, noch een toekomst. Er is slechts het hier en nu.
Adem in en voel jouw innerlijke ruimte. Erken jouw authenticiteit. De kracht is hier en nu aanwezig en de bron van alle overvloed is jou reeds gegeven.

Laat je niet meer leiden door jou kleine ik, die denkt zichzelf veilig te moeten stellen door te denken en te doen. Erken jouw Authentieke Zelf en voel je stevig verankerd want geen wind of storm zal jou omver blazen. Er is geen conflict die jouw innerlijke vrede verstoren kan. Kies voor je Authentieke Zelf en laat los. Laat los wat jou niet dient. En trek het allerbeste van het Leven aan.

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie