Nog steeds single?

Is er ook iemand voor mij?

Vraag je je ook af waarom je die ene partner, die jouw leven zo verrijken kan, niet kunt vinden? En is het je wel gegeven, dat maatje waarmee je kan praten, lachen en huilen? Iemand die voor je klaar staat wanneer je het nodig hebt, iemand waarmee je lief en leed kunt delen. Iemand waarmee je kan knuffelen, zoenen en vrijen. Met wie je naar de romantische kaskraker gaat om een verliefd stelletje te spelen. Een wederhelft of een tweelingziel, bestaat het?

Goedbedoelde adviezen

Want wat zijn die goedbedoelde adviezen ontzettend vermoeiend. ‘Je komt hem nog wel tegen hoor.’ ‘God heeft jou niet in de steek gelaten, jouw tijd komt nog.’ Troost. Het is lief bedoeld, maar eigenlijk word je bevestigd in je negatieve overtuigingen die vaak ergens diep verstopt zitten. Namelijk dat je klein en zwak bent zonder die wederhelft. Dat je leven nog niet compleet is zonder die ander. Dat er iets wezenlijks aan je ontbreekt. En dit is niet waar. Dat weet jij, daarom voelt het zo ontzettend vervelend als mensen goedbedoelde adviezen geven en je willen troosten. Ze willen jou bevestigen in hun kleinheid, maar zeggen daarmee ook dat ze zelf klein en incompleet zijn zonder de ander. En zo houden we elkaar klein. Maar jij bent niet klein. En zwak al helemaal niet. Jij hebt niets nodig buiten jezelf. Want alles wat jij nodig hebt, heb je daarbinnen. Alles, maar dan ook echt alles.

Ontmoet de ware liefde

Ontdek het achterliggende verlangen, de achterliggende gedachten en de gevoelens met deze luister en oefen meditatie en leg alles in het licht. Kiezen voor inzicht is kiezen voor verandering. Want jij en alleen jij bent verantwoordelijk voor je huidige levenssituatie. Maak de reis naar binnen, kijk en voel en verander het. Verander het ten goede door los te laten wat jou niet meer dient.

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie