Wees vreugdevol, dit is de sleutel tot succes!

Wat is succes?

Je hebt zakelijk succes, fysiek succes, succes in de liefde en in relaties. Op welk gebied je succes wil, is afhankelijk van het leven dat je geleid hebt. Je ontdekt eerst wat jou niet gelukkig maakt. Je kiest bepaalde wegen in het leven en krijgt ervaringen en gevoelens. Je ontdekt dat je niet op de weg loopt die jou geluk brengt. Zolang het gevoel van succes wegblijft, is er een innerlijke onvrede. Hoe kom je weer op het goede spoor?

Stop met zoeken

Er is niks mis mee als jij er voor kiest om langer onderweg te zijn. Als je dit echt werkelijk wil. Als dit geen ego truc is om je langer van de bron des overvloed vandaan te houden. Als het niet je innerlijke en verworpen kindstuk is dat bang is voor succes. Dat bang is om te ontvangen. Dat bang is voor het onbekende.

Wees eens eerlijk, wil je zijpaden blijven bewandelen? Of wil je eindelijk datgene oppakken wat jou gegeven is? Jouw recht om succesvol te zijn. Gelukkig te zijn. Te stralen. Zodat je jouw licht met de wereld delen mag. De wereld heeft licht nodig. De wereld heeft mensen nodig die niet langer blijven treuzelen op de zijpaden. De wereld heeft mensen nodig die JA zeggen tegen het leven. Voel jij je geroepen?

In 5 stappen naar een succesvol leven

Ik ontdek dat vreugde mij succes brengt. Dat wanneer ik blij ben en blije gedachten heb, ik positieve ervaringen krijg in mijn leven. Ik ontdek de verbinding met alles wat is. Ik schep een mooie wereld waarin mijn verlangens gemanifesteerd worden.

In mindful en online coaching help ik jou bij deze essentie te komen, want succes ligt niet in de toekomst, succes is hier. Succes is Nu. Luister deze meditatie elke dag en ervaar de transformatie.

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie